Principal » general » Un alt site pro-Symbian, World of Nokia se închide

Un alt site pro-Symbian, World of Nokia se închide

general : Un alt site pro-Symbian, World of Nokia se închide

Nokia și Symbian sunt sigur că își pierd interesul pe piață la o rată alarmantă. Ți-am adus știri despre închiderea Symbian-Guru. Un alt site pro-Symbian, pro-Nokia, World of Nokia, a anunțat închiderea sa (de fapt, înainte de anunțul Symbian-Guru).

Din anunțul oficial:

Software-ul continuă să fie umplut de pe aceste noi dispozitive de 500 de lire sterline și paie finală pentru o mulțime de oameni a fost dezastrul numit Nokia N97, care la £ 50 pe lună în Marea Britanie unele locuri pentru a obține gratuit a fost prea supraevaluat și doar o singură dată noul software a apărut la Nokia World de anul trecut, iar oamenii ar putea începe să o ia în serios ...... dar, în același timp, în același timp cu anunțarea unei actualizări software, anunță N97 Mini (din nou același telefon, dar doar biții lipsesc și mai mici) și N900, care, de asemenea, nu va primi actualizarea MeeGo pe care toată lumea a sperat-o.

Ceea ce pare să se fi întâmplat în ultimii 2 ani este că Android a început cu adevărat mic, dar cu o idee grozavă, a ascultat utilizatorii și dezvoltatorii, iar acum suntem pe Android 2.2 cu servicii pe care chiar Apple i-ar plăcea să le fi gândit. Și vorbind despre Apple, există un nou iPhone datorat luna viitoare, care va fi, în mod normal, punctul principal de discuție al industriei mobile și va fi un dispozitiv pe care toți producătorii încearcă să îl bată (când a fost ultima dată când cineva a numit un dispozitiv un Killer N97?)

Privind cu adevărat la industria de telefonie mobilă, jucătorii s-au mutat cu vremuri și Nokia continuă să-și tragă tocurile, trebuie doar să vezi cantitatea mare de fanii Nokia care s-au despărțit de companie și s-au mutat pe o altă platformă cum ar fi Android sau iPhone.

Este același scenariu; doar dintr-o distribuție diferită.

De asemenea, citiți: 2016 va fi un an lung, plictisitor pentru iubitorii de BlackBerry OS

Nokia nu este mort. Symbian nu este mort. Dar sigur că amândoi dorm și că prea mult timp. Acest lucru se poate dovedi a fi un somn foarte scump. Nokia și Symbian trebuie să citească între linii.

A spus Nuff .

Recomandat
Lasă Un Comentariu