Principal » general » Android pretinde că are multitasking complet

Android pretinde că are multitasking complet

general : Android pretinde că are multitasking complet

Acest articol nu este de fapt Android OS, dar Android este acum platforma dominantă smartphone la fel cum Symbian a fost folosit timp de 10 ani. Ca atare, nu există o modalitate mai bună de a conduce punctul din acest articol acasă decât de a utiliza Android ca o comparație. Acest articol este de fapt despre multitasking pe sistemul de operare Symbian.

Știu că băieții fanilor Android nu le place să audă asta, dar ceea ce este adevărat este adevărat și nu este nimic de făcut. M-am mutat de pe sistemul de operare Symbian, dar peste tot la Symbian, Steve Litchfield încă mai are un telefon Nokia 808 PureView. El are un articol despre 10 motive pentru care se află încă pe Nokia 808 și Symbian în iunie 2013. Este interesant să citiți și să evocați nostalgia pentru aceia dintre noi care au fost pe scena în timpul multor domenii ale Symbian. Pentru cei dintre voi care nu au fost, doar bucurați-vă sau rang. Nu că contează ce faci, de fapt. Aici este punctul: Ceea ce mi-a impresionat cel mai mult în acel articol a fost povestea lui Steve cu privire la multivasiunea lui Symbian, mai ales atunci când a fost împiedicată de ceea ce se obține pe Android. Iată ce a spus el:

Da, Android pretinde că are multitasking complet, dar de ce, jumătate din momentul în care mă întorc la aplicații care rulează doar o oră în urmă, durează câteva secunde să se reîncarce? În schimb, multitasking-ul pe Symbian este atât de complet încât am pierdut numărul de câte ori am lăsat o aplicație care rulează accidental în fundal, a început cu câteva săptămâni în urmă, a descoperit-o în caruselul multitasking și a atins pentru a găsi că apare instantaneu și este încă în același ecran / stare exact ca atunci când l-am folosit ultima dată. iOS și Windows Phone încearcă să imite acest tip de multitasking cu un sistem de aplicații de înghețare și să le reaneseze mai târziu, însă Symbian încă guvernează aici și într-un fel.

După ce am folosit extensiv telefonul Nokia 808, precum și numeroasele alte nave Symbian înaintea lui, îmi amintesc prea bine cum funcționează aplicațiile pe săptămâni pe Symbian. Dar chiar și pe cei mai capabili campioni ai Android, inclusiv HTC One X și Samsung Galaxy Note II, aplicațiile se închid atât de des încât face multitasking pe Symbian să arate ca să creadă. Nu uitați că acele nava-embleme Symbian au avut putere de procesare și RAM în comparație cu nava-embleme Android despre care vorbim astăzi și totuși am tras off performanța uimitoare de multitasking.

De asemenea, citiți: Mai multe comentarii: Dispozitive, Apps, Servicii!

Symbian este istorie pentru mine și pentru mulți alții, dar ce moștenire bogată are. Sunt încă în căutarea platformei smartphone care va reproduce abilitățile uimitoare de multitasking ale Symbian. Deocamdată, platforma respectivă nu este Android și nu este Windows Phone. Cine va clopoteasca pisica? Mure? Firefox? Sailfish? Ubuntu? Nu știu și nu-mi pasă. Cineva trebuie doar să facă asta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu