Principal » general » [Breaking] Android MarketPlace acceptând acum achizițiile din Nigeria

[Breaking] Android MarketPlace acceptând acum achizițiile din Nigeria

general : [Breaking] Android MarketPlace acceptând acum achizițiile din Nigeria

Ei bine, oameni buni, se pare că aici! Android MarketPlace acceptă acum achiziții din Nigeria. Acest pic de informații a venit de la o mobilitate Nigeria obișnuită, karmawa (faceți clic pentru a vizualiza profilul său social MN), care a făcut cu succes o achiziție astăzi.

Iată cadavrul mesajului lui Karmawa către noi:

Salut baieti,

Sper că totul este bine cu tine, căutam doar magazinul de aplicații Android și v-am dat seama că toate prețurile erau în naira, așa cum sa menționat mai înainte, pe mobilitatea Nigeriei și a decis să încerce să cumpere ceva, de unde știți că funcționează folosind o licență nigeriană carte de viză În prezent, descarc aplicația. Credeam că asta ar fi interesant.

Toate cele bune,

Karmawa

Iată o captură de ecran a chitantei / confirmării de la Google:

Am testat propriul nostru test și am constatat că aplicațiile plătite sunt într-adevăr disponibile acum. Am ajuns în măsura în care am fost anunțați că avem nevoie de un cont Google Checkout pentru a finaliza achiziția. Deoarece niciunul dintre noi nu are un cont Google Checkout, nu am putut continua.

Dacă sunteți utilizator Android și aveți un cont Google Checkout, faceți o încercare și reveniți la noi.

Am avut magazinele de aplicații ale Nokia / Symbian, RIM / BlackBerry, iar acum se pare că Android este pe deplin deschis la Nigeria. Să sperăm că este bine. Cu cat mai multi cu atat mai bine!

Actualizați

Această evoluție este reală. Google a confirmat printr-un tweet că achiziționarea de aplicații plătite a fost extinsă la 26 de noi țări africane, inclusiv Nigeria. Putem vedea fanii Android care aruncă petreceri în toată țara! Tuşi!

Recomandat
Lasă Un Comentariu