Principal » general » Setul de sandwich Android Ice Cream pentru octombrie / noiembrie

Setul de sandwich Android Ice Cream pentru octombrie / noiembrie

general : Setul de sandwich Android Ice Cream pentru octombrie / noiembrie

Trebuie să fi auzit că sistemul de operare Android al Google este setat pentru o altă versiune până în octombrie sau începutul lunii noiembrie. Am confirmat mai întâi acest lucru atunci când președintele executiv al Google a declarat la Conferința Dreamforce (7 septembrie) că:

Avem un nou sistem de operare, cunoscut sub denumirea de Ice Cream Sandwich pentru un motiv oarecare, care este lansat în octombrie / noiembrie, pe care toată lumea este cu adevărat încântată.

Rohan Shravan, CEO al Notion Ink, a confirmat acest lucru pe blogul companiei sale acum două zile. Acesta a fost același om care a eliminat eliberarea Gingerbread-ului cu câteva zile înainte de eliberarea sa oficială.

Iată câteva dintre caracteristicile de bază pe care le puteți căuta pe ICS:
  • Widgeturi redimensionabile
  • USB Hosting: o feattură care vă permite să "conectați tastaturi, șoareci și controlori de joc (cum ar fi controlerul Xbox 360)"
  • Compatibilitate bacwardă
  • Urmărirea feței
  • Unified OS (ceea ce înseamnă că va funcționa atât pe tablete, cât și pe smartphone-uri)
  • Dovada viitoare

PS: Numărul versiunii pentru Sandwich Ice Cream nu a fost încă anunțat oficial. Cu toate acestea, putem prezice oricare dintre următoarele: 3.5 sau 4.0. Acesta din urmă are cel mai mare vot în acest moment.

Ce alte caracteristici intenționați să vedeți pe dispozitivele care vor rula această versiune? În ceea ce mă privește, sper să văd un smartphone Android care va consuma mai puține resurse de date. Aceasta, cred că este una dintre cele mai importante "run-away-out!" factori ai sistemului de operare Android. Sper că Google rezolvă această problemă cu noua versiune.

Recomandat
Lasă Un Comentariu