Principal » general » Jocuri Android pe care le joc acum: Partea 2

Jocuri Android pe care le joc acum: Partea 2

general : Jocuri Android pe care le joc acum: Partea 2

Urmând prima parte a acestei serii, care a fost publicată săptămâna trecută cu privire la jocurile pe care le joc în prezent, voi continua astăzi cu acest al doilea post.

Subway Surfers
Acesta este, de asemenea, un glisați stânga / dreapta joc cu o mulțime de monede, trenuri și skateboard-uri în offing. Există numeroase upgrade-uri, mai multe personaje și atât de multe power-up-uri de care puteți alege. așa că acest joc nu ar trebui să te plictisească în curând.

Jocul a fost recent actualizat de la World Tour din New York City la World Tour Rio și există trucuri vizuale, personaje noi și distracție veche obișnuită incluse în actualizare. Dacă vă place jocurile cu ritm rapid de mișcare, atunci acest joc este până alee și ar trebui să verificați cu siguranță.

Descărcați Subway Surfers din Magazin Google Play

Super Stickman Golf

Nu sunt unul care este interesat de golf ca un sport, dar acest joc o face atât de mult din această lume încât este greu de ignorat. Serios, este literalmente ieșit din această lume în timp ce jucați într-un spațiu / spațiu galactic, cu care trebuie să măsurați cum faceți fotografii. Acest joc este, de asemenea, oarecum provocator pe măsură ce progresați, deoarece vă oferă locații absolut nebune pentru ca dvs. să faceți golful.

Ar trebui să verificați cu siguranță dacă sunteți în jocuri grafice puzzle, deoarece acest joc vă va întinde literalmente în termeni de gândire a modalităților de a trage mingea de golf.

Descărcați Super Stickman Golf din Magazin Google Play

Pentru a scăpa

Un alt joc preferat pentru săptămâna aceasta este Aby Escape. Când instalați prima dată jocul, trebuie să jucați pentru monede pentru a debloca modul nelimitat de unde puteți avansa prin etape cum ar fi orașul și aleea.

De asemenea, citiți: O modalitate mai inteligentă de a vă gestiona tehnologia de afaceri

Utilizează accelerometrul pentru a trece de la stânga la dreapta. Există etape vizuale uimitoare pentru a trece prin, moduri de joc și mai multe power-up-uri prea. Verificați dacă acesta este jocul dvs.

Descărcați Aby Escape din Magazin Google Play

Rope Escape

Un alt joc pe care îl joc în prezent este Rope Escape. Se abate de la sistemul bazat pe glisare pe care majoritatea jocurilor îl adoptă în acest moment. Este un joc asemănător cu Tarzan, unde trebuie să te hai de la un punct la altul prin utilizarea de corzi, stilul Spider Man. Există un model specific jocului și cu o practică suficientă ar trebui să puteți obține o mână destul de rapidă.

Există doar o plângere pe care o pare despre joc este că nu este un joc pe mai multe niveluri și după un timp s-ar putea să te plictisești. Încă este încă un joc bun și ar trebui să îl verificați cu siguranță.

Descărcați Rope Escape din Magazin Google Play

Asta e tot

Asta e tot pentru săptămâna asta, băieți. Să verificați înapoi săptămâna viitoare pentru mai multe jocuri Android. Nu uitați să partajați jocurile pe care le jucați în prezent pe dispozitivul dvs. mobil. Noroc!

Recomandat
Lasă Un Comentariu