Principal » general » Android: Dual Cores, Quad Core și Lags

Android: Dual Cores, Quad Core și Lags

general : Android: Dual Cores, Quad Core și Lags

Sunt un fan foarte ardent al Android. În prezent, folosesc o notă Samsung Galaxy care rulează Android. Este al doilea smartphone Android. În măsura în care îmi place Android cu pasiune, există ceva care mă deranjează în legătură cu această platformă.

Veți vedea din când în când, telefonul meu Android este lagăr și asta mă deranjează. Iată motivele pentru care mă deranjează.

Samsung Galaxy Note, de exemplu, rulează Android 4.0.3 (mai cunoscut sub numele de Ice Cream Sandwich) și este un dispozitiv dual core cu 1.4Ghz per nucleu. Numai pentru un dispozitiv mobil este puternic. Totuși, nu sa oprit decalajul pe întreaga interfață. M-am gândit că ar putea fi UI-ul Touchwiz pe care Samsung la impus telefonul care se afla în spatele pauzelor ocazionale atunci când folosea Nota, așa că am mers înainte și mi-am făcut un stock Android - și acolo a fost din nou! Subtil, dar totuși prezent era întârzierea din când în când.

Chiar și în revizuirea Mister Mobility a HTC One X, el a ridicat problema pauzelor ocazionale de aplicații și îngheață! S-ar putea să fiu un geek și să-mi pierd / uit la decalajul din interfață, dar ce se întâmplă când un utilizator obișnuit cumpără un telefon 90k + doar pentru a descoperi că din când în când trebuie să atingă ceva de două ori trei ori înainte de a răspunde. De asemenea, nu uitați că One X este un dispozitiv de procesor quad-core.

Din când în când trebuie să repornez Notă Galaxy înainte să pot obține unele aplicații sau widgeturi pentru a lucra. Cea mai frecventă apariție se întâmplă cu widget-ul meu pentru torțe. De cele mai multe ori, când o atingeți pentru a folosi lumina cu LED-uri în apropierea aparatului foto, acesta nu răspunde până când nu repornesc complet.

De asemenea, citiți: MTN în afacerea cu pachetul de servicii de date pe Nokia C3

Nu este interesant pentru Android
Desigur, știu că alte smartphone-uri rămân prea târziu, chiar și pentru o milisecundă. Singura diferență este cât de frecvent este. Mergând de cât timp am văzut dispozitivele BlackBerry, până acum, unii utilizatori de BlackBerry trebuie să creadă că este normal ca telefoanele să "încarce" ocazional prin aducerea unui cerc de rotire în mijlocul ecranului.

Nu am avut nici o experiență cu nici un dispozitiv iOS, prin urmare, de ce nu pot spune nimic despre asta, dar dacă aveți propria o experiență cu lag, cum ar fi? [Atât iPad 1 cât și iPad 2 rămân prea târziu. Vedeți romantism cu Apple iPad se transformă Nightmare - Editor]

Cu cantitatea de energie pe care am construit-o în dispozitive inteligente în aceste zile, mă mai uimește că platforma mea preferată, Android, nu a reușit încă să combată ceva care este atât de vital pentru experiența utilizatorului. Cel puțin Blackberry animă decalajul sub forma unui cerc de rulare. Android? Doar pretinde că nu este acolo.

Recomandat
Lasă Un Comentariu