Principal » general » Android Deal-breaker: Documente Viewer / Editor

Android Deal-breaker: Documente Viewer / Editor

general : Android Deal-breaker: Documente Viewer / Editor

Îmi place sistemul de operare Android și interfața, în ciuda neajunsurilor sale. Unul dintre aceste neajunsuri, după cum am menționat în cele 10 agățătoare despre G1, este lipsa unui document de vizualizare / editare de documente la bord.

Inițial, aceasta nu era o problemă, deoarece eram sigur că aș putea să obțin o aplicație terță parte pentru a umple această diferență. Din păcate, până în prezent, nu am încă un vizualizator de documente și / sau un editor pe G1 și nu pare că o voi primi în curând.

Nu; nu este pentru că nu există astfel de aplicații pentru platforma Android. DataViz are Documents To Go pentru Android, și există, de asemenea, Quickoffice pentru Android. Dar singura modalitate de a le achiziționa (sau chiar de a descărca o încercare) este din Android Market. " Mare atunci ", ați putea spune: " Deci, du-te și ia-i!

Ahem, problema este că aplicațiile cu plată din Android Market nu sunt încă disponibile pentru regiunea noastră. Da; în momentul de față, nimeni nu utilizează un dispozitiv Android în Nigeria, dar poate să cumpere ceva de pe piață încă. Nu sunt sigur dacă o țară africană este în prezent deservită de piață. Aplicațiile gratuite sunt însă disponibile pentru descărcare - și am beneficiat foarte mult de acestea.

Atât DataViz cât și Quickoffice afirmă că aplicațiile lor sunt disponibile numai prin Android Market. Nu sunt sigur cum le va face rău să facă aplicațiile disponibile pentru descărcare sau cumpărare pe site-urile lor respective. Se pare ciudat că utilizatorii lor potențiali nu au acceptat o platformă de achiziție alternativă.

Între timp, atât DataViz, cât și Quickoffice oferă descărcări de aplicații de încercare și aplicații cumpărate pentru alte platforme mobile OS direct pe site-urile lor. De ce această abordare ciudată pentru versiunile Android?

De asemenea, citiți: Ce se întâmplă cu DHL Express cu calculatoare cu dimensiuni mici în toată Africa?

Oricum, aici sunt blocat cu un dispozitiv superb, dar nu pot face ceva la fel de simplu ca vizualizarea documentelor mele MS Word, fără a le edita.

Afacere-breaker? Într-adevăr?

Este o afacere pentru mine? Pariezi; este. Nu am avut un smartphone în ani de măgar pe care nu mi-am putut citi documentele de la birou, așa că este foarte limitator pentru mine.

Verificând specificațiile viitoarelor dispozitive Android, nu văd nici un document de vizualizare a documentelor sau un editor pentru acestea. Google, ce se întâmplă aici? Acesta este un stop-stop, cu excepția cazului în care, desigur, Android este comercializat ca un sistem orientat către consumatori.

În acest caz, sunt afară, văzând că aparțin afacerii. Am găsit cu siguranță încă un motiv pentru care voi opta pentru un dispozitiv Symbian - și acesta este un motiv foarte puternic .

Îmi place Android, dar eu sunt un fanboy de nici o platformă sau producător. Folosesc dispozitive care să răspundă nevoilor mele, în special celor care sunt cele mai înalte pe lista mea de priorități.

Sincer, m-am lovit în acest moment. După ce folosește Android, se simte dureros chiar și în considerare utilizarea platformelor mobile vechi cum ar fi Symbian și WinMo.

Dar ce alternative am? Așadar, trebuie să pot citi și edita documente fără a fi nevoită să-mi încarc calculatorul. Între timp, inima mea va merge mai departe și mai departe pentru Android ... iubitul pe care nu-l pot continua pentru moment, din păcate

Recomandat
Lasă Un Comentariu