Principal » general » Utilizarea datelor Android: în sfârșit, un operator de rețea spune așa cum este

Utilizarea datelor Android: în sfârșit, un operator de rețea spune așa cum este

general : Utilizarea datelor Android: în sfârșit, un operator de rețea spune așa cum este

Fanii Android sunt rapid pentru a sari la apărarea lor preferată OS atunci când menționăm datele sale slăbiciune guzzling.

Am publicat articole aici pentru a arăta că sistemul de operare Android găsește mult mai multe date decât orice alt sistem de operare mobil - chiar și atunci când este inactiv. Am deținut și examinat mai multe dispozitive Android și am văzut consumul de date care este pur și simplu scandalos chiar și atunci când nu fac nimic cu dispozitivele.

Îmi amintesc o discuție specială pe acest blog pe parcursul căreia cineva a spus că folosea Android și nu a avut probleme de date. Cu toate acestea, mai multe comentarii pe linie, el a menționat că el a gestionat consumul de date pe dispozitivele Android cu anumite aplicații terțe părți. A fost hilar! Am fost destul de decent și l-am lăsat să treacă fără un comentariu de la mine - până acum.

Ei bine, aici este o veste că în cele din urmă un operator de rețea îl sună pe Google pe nivelurile consumului de date Android. Cel mai mare rețea din Japonia, NTT DoCoMo, este raportat că cere companiei Google să reducă volumul de date pe care îl consumă sistemul său de operare mobil după o perturbare recentă a rețelei cauzată de o aplicație Android.

Dacă cineva ar trebui să știe despre consumul de date, este DoCoMo. Vedeți, acestea sunt una dintre cele mai avansate rețele din lume. Acestea sunt, de asemenea, o rețea care a utilizat o mulțime de dispozitive care funcționează cu Symbian în rețelele lor (rețelele avansate de telefonie mobilă din Japonia au fost dominate de mulți ani de telefoanele Symbian).

DoCoMo cunoaște diferența.

Acum, acesta nu este un articol despre Symbian versus Android. Este un articol pentru a face un caz care este atât de evident încât NO-ONE ar trebui să fie argumentându-l - Android este o fiară de tipar de date.

De asemenea, citiți: Uitați-vă la acest desen animat desenat pe o tabletă

Un extras din știri:

NTT DoCoMo Inc va cere companiei Google să își modifice sistemul de operare Android, astfel încât smartphone-urile care rulează pe acesta să genereze un trafic mai redus de date, a raportat Nikkei.

Cel mai important furnizor japonez de servicii de telefonie mobilă a identificat o aplicație Android, care permite comunicarea vocală gratuită, ca o cauză majoră în spatele unei întreruperi a serviciului care a avut loc miercuri.

Aceasta este probabil prima dată când orice operator de telefonie mobilă se apropie de un furnizor de sisteme de operare smartphone pentru a modifica modul în care funcționează software-ul acestuia. Spune.

Dar acest lucru face Android un eșec? Nu.

Acest lucru înseamnă că Android este un sistem teribil? Nu.

Ar trebui cineva să oprească utilizarea telefoanelor Android din cauza asta? Alegerea lor.

Dar faptele sunt fapte.

Este mai bine ca utilizatorii potențiali și cumpărătorii să știe în avans ce primesc, astfel încât aceștia să poată lua decizii în cunoștință de cauză. Nimic mai mult. Android găsește datele (și puterea prea). Da; acesta poate fi gestionat. Dacă e bine cu tine, cumperi. Dacă nu, luați altceva.

Acum, în cazul în care este Android-powered Sony Ericsson Xperia Pro? Am fost în mijlocul unui chat cu WhatsApp ....

Sursă prin TNW

Recomandat
Lasă Un Comentariu