Principal » general » Android Custom Skins

Android Custom Skins

general : Android Custom Skins

Majoritatea producătorilor care utilizează Android pe dispozitivele lor o încarcă cu propria piele personalizată deasupra interfeței Android implicite.

Samsung, un jucător important în cursa Android, încarcă Touchwiz pe dispozitivele lor. Alte interfețe majore ale producătorilor sunt Sense 4.0 de la HTC, Motoblur de Motorola și Timescape de la Sony.

Acestea servesc ca un fel de diferențiator pe care l-ați putea folosi pentru a identifica dispozitivele făcute de producătorul respectiv. Aceasta ar trebui să fie ceva bun, nu? - uneori nu.

Că o piele personalizată să fie încărcată deasupra pieții implicite Android se presupune a fi ceva care îmbunătățește experiența și vă oferă anumite caracteristici care nu vin împreună cu pielea implicită. Acest lucru este demonstrat în noile caracteristici pe care Samsung le-au implementat atât în ​​Galaxy SIII, cât și în Nota Galaxy 2, cum ar fi redarea pop-up.

HTC Sense UI

Sense UI de la HTC, de exemplu, este un porc de memorie. În ultima iterație (Sense 4.0), s-au făcut eforturi pentru a minimiza efectul asupra memoriei, dar totuși s-au plâns de procesele de criptare One X.

Touchwiz de la Samsung a fost, de asemenea, cauza multor întârzieri de actualizare în trecut și în prezent. Originalul Galaxy S a fost refuzat actualizării la Android 4.0 Ice Cream Sandwich deoarece, potrivit Samsung Touchwiz, nu a putut coexista cu instalarea. Examinând motivul de la Samsung, ICS a fost respins nu pentru că nu putea rula ICS, ci pentru că nu putea rula "Touchwiz".

Touchwiz 4.0

De asemenea, Sony a fost vinovată de refuzul actualizării navelor-pilot în momentul în care acestea erau încă Sony Ericsson. Telefonul mobil centrat pe jocuri; Xperia Play este blocat în pământ de turtă dulce, fără speranță de ICS sau Jellybean.

De asemenea, citiți: Conversații cu o tehnică furioasă ...
Sony Xperia Play

Ceva de remarcat este că, cu cât mai multe caracteristici sunt împachetate de un producător de piele, cu atât mai mult ar putea fi nevoie să îl actualizați până la ultima versiune Android.

Pentru a evita toate skin-urile personalizate, este bine să faceți achiziția unui dispozitiv Nexus realizat, de obicei, de un producător împreună cu Google. Cu un dispozitiv Nexus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la piețele de la terțe părți, deoarece acestea sunt livrate cu pielea implicită Android.

Dispozitive Nexus

Problema cu dispozitivele Nexus este însă că ele nu se potrivesc gustului dvs. specific. Acestea reprezintă o referință la direcția pe care Google dorește să o ia cu Android.

Concluzie
În cele din urmă este vorba despre alegere. Samsung lansează liga Android, HTC fabrică și unele dispozitive uimitoare, cum ar fi One X / S. Motorola prea merită menționată anunțarea noilor dispozitive.

Ce înseamnă acest lucru este că deschiderea Android vă oferă multe opțiuni. Există dispozitive cu patru nuclee, dispozitive dual core, dispozitive robuste și așa mai departe. Dacă doriți o experiență pur Android, cu toate acestea, un dispozitiv Nexus este, probabil, modul de a merge.

Înainte de a cumpăra un dispozitiv Android de la un producător, ar trebui să faci cercetări și să afli cum se ocupă de actualizările sistemelor de operare. Este tentant să cumpărați un dispozitiv doar dacă sunteți intrigat de funcțiile suplimentare pe care le împachetează, dar cercetarea vă va salva stresul de a cumpăra un dispozitiv care nu se va actualiza.

Puteți cumpăra telefoane mobile pe Magazinul de Mobilitate !, ofertă specială pentru zile de naștere! (Vizitați Magazinul de mobilitate)

Recomandat
Lasă Un Comentariu