Principal » general » Examinarea aplicației Android: versed

Examinarea aplicației Android: versed

general : Examinarea aplicației Android: versed
Ecran de întâmpinare versus
Versed este un joc pe care îl joc în mod regulat pe platforma Android. De regulă, joc jocuri care nu par a pierde timp. Versed este unul dintre astfel de jocuri. Este un joc Biblic care vă ajută să memorați Scripturile. Jocul Versed ajută, de asemenea, să-mi țin ziua plină de gânduri biblice.

Pentru început, există patru moduri de joc care includ:

  • Aflați prin versuri: Acest mod afișează un verset biblic către utilizator și apoi îi cere utilizatorului să selecteze o referință adecvată dintr-o listă.
  • Aflați prin referință: în acest mod, un utilizator primește o referință biblică și apoi este rugat să selecteze versiunea corectă dintr-o listă.
  • Completați Blank: Utilizatorul primește un verset din Biblie aleatoriu, cu câteva cuvinte uitate. Utilizatorul trebuie apoi să selecteze cuvintele corecte (din banca cuvântului furnizat) pentru a completa spațiile și a completa versetul.
  • Cărțile Bibliei: Acest mod afișează o carte a Bibliei și cere utilizatorului să aleagă cartea următoare sau cea anterioară. Secțiunea "dur" a acestui mod afișează patru cărți aleatoare și apoi le cere utilizatorului să le aranjeze în ordinea corectă.

Versed permite până la 5 Traduceri ale Bibliei. Acest lucru îi ajută pe cei care preferă o anumită traducere, alta decât KJV, să beneficieze de această aplicație. Iată cele 5 traduceri suportate de Versed:

  • NIV (Noua versiune internațională)
  • ESV (versiunea standard engleză)
  • NASB (New Bible Standard American)
  • KJV (versiunea King James)
  • NLT (Noua traducere vie)

Pentru a schimba traducerea, accesați meniul și selectați "setări". Apoi faceți clic pe "Versiunea Bibliei".

În versuri, scorurile mari pot fi vizualizate chiar sub opțiunea "Start Game". Un lucru bun este că fiecare dintre moduri are propriul scor ridicat.

De asemenea, citiți: MobilityArena Căști și căști Ghid de cumpărare

Versed: Mai multe imagini

Selectați un ecran al versiunii biblice
Ecranul versiunilor superioare
Cărți ale modului biblic
Completați modul Blanks
Mod versuri
Aflați prin modul de referință

Versetul sună ca o ceașcă de ceai? Faceți clic aici pentru a descărca versiunea versiată din Android Market.

Recomandat
Lasă Un Comentariu