Principal » comentarii » O problemă a scanerului de amprente LG G6 este o veste proastă

O problemă a scanerului de amprente LG G6 este o veste proastă

comentarii : O problemă a scanerului de amprente LG G6 este o veste proastă

LG G6 este o navetă de top din 2017. Este un dispozitiv frumos și capabil ușor de iubit. Poți să te uiți la evaluarea noastră aici pe MobilityArena. Dar utilizatorii răspândiți în întreaga lume raportează că au probleme cu scanerul de amprentă digitală. Această problemă cu scanerul de amprente LG G6 este o veste proastă pentru un telefon foarte plăcut.

Am ajuns la aceste cunoștințe deoarece, acum câteva săptămâni, scanerul de amprente de pe unitatea noastră a încetat brusc să lucreze. După o serie de rebootări telefonice și tinkering, nu am fost mai aproape de o soluție. În cele din urmă, am sărit pe Web pentru a rula o căutare. Și am aflat că nu eram singuri. Un număr destul de mare de utilizatori LG G6 se ocupau de aceeași problemă.

De asemenea, am constatat că există două categorii de probleme: una este bazată pe software și cealaltă este bazată pe hardware.

Se pare că e un defect hardware. Când scanerul de amprente a încetat să funcționeze, meniul de amprentă a dispărut din setările telefonului. După cum am menționat mai devreme, am reluat telefonul de câteva ori, dar nu am bucurie. Scanerul de amprente LG G6 nu ar funcționa.

Eliberarea scanerului de amprente LG G6 este răspândită

În cele din urmă, am efectuat o căutare online și am fost șocat să găsesc plângeri cu privire la aceeași problemă care piere web. Nu era singura unitate cu un scaner de amprente care a încetat brusc să lucreze.

O sursă a spus: "Nu văd nici o soluție pentru acest lucru atunci când caut pe orice alte site-uri, pare să fie o problemă comună, care se întoarce la G5 prea".

Oftat. Asta e de rahat. Problema software-ului dispare odată cu o repornire sau o curățare a unor cache-uri și altele asemenea. Dar nu pare să existe nici o soluție la problema defecțiunilor hardware, în afară de obținerea unui dispozitiv de înlocuire.

De asemenea, citiți: Nokia E7 Un-boxing

Ar trebui să citiți recenzia LG G6. Este unul strălucitor, dar această problemă a scanerului de amprentă este o lovitură proastă pentru un dispozitiv pe care l-am îndrăgostit. Un smartphone care costă la fel de mult ca G6 nu ar trebui să fie afectate de acest tip de hardware.

Problema cu scanerul de amprente LG G6 pare să fie mai răspândită decât credeam inițial.

Recomandat
Lasă Un Comentariu