Principal » general » O economie crește atunci când toată lumea câștigă un venit

O economie crește atunci când toată lumea câștigă un venit

general : O economie crește atunci când toată lumea câștigă un venit

Eu nu sunt economist. Cu toate acestea, nu este nevoie de un geniu care să știe că o economie crește numai atunci când un număr cât mai mare de persoane câștigă un venit.

Știți forajul - rate ridicate ale șomajului; performanță economică slabă.

Cu toate acestea, există o tendință pe care am observat-o în cercurile de tehnologie. Cât de concis este posibil, o descriu ca fiind presupuși că sunt angajați care nu câștigă un venit (sau un venit durabil).

StartUps fără un plan de afaceri și care pleacă de ani fără venit. Dezvoltatorii care nu vând software sau aplicații. Rugați bloggerii. Pot să merg mai departe, dar deja ai imaginea.

În cercurile tehnice, este deosebit de patetic. Geeks doresc să participe la seminarii și conferințe gratuit. Astfel, organizatorii evenimentului, formatorii, instructorii și vorbitorii nu au un venit.

Dezvoltatorii lansează aplicații, dar nu pot să le vândă. De multe ori, utilizatorii nu sunt dispuși să plătească pentru aplicații / software. Sau nu există platforme de plată.

Organizatorii evenimentului tehnic doresc ca vorbitorii să-și grațizeze evenimentele, să vorbească și să fie mulțumiți cu o strângere de mână. Îmi amintesc că, în urmă cu câteva luni, o companie mi-a trimis o invitație de a vorbi la evenimentul lor. Am expediat broșura mea de rezervare (cu tarifele mele). Nu s-au întors la mine. Călătorie sprâncenată. Așa joc acum. Dacă nu plătiți, nu mă sunați .

Firmele multinaționale vin în țară și, mai degrabă decât să contracteze consultanții locali să furnizeze informații, își iau creierul la prânz. Băieții locali mari joacă același joc.

La sfârșitul zilei, nu mulți oameni câștigă un venit în scena tech-startup. Avem o nouă categorie de bărbați și femei angajați care nu câștigă venituri. Prieteni, statisticile oficiale ale șomajului trebuie să fie departe de marcă!

De asemenea, citiți: Truecaller ajunge pentru telefoanele Windows 10

Cum ar trebui să crească economia? Această iubire de freebies ne omoară! Când ne vom plictisi de șaradă, vom începe să facem progrese reale. Când începem să trimitem runda de numerar, indiferent de cât de mică ar trebui să începem, atunci adevărata revoluție poate începe.

Rămâneți aproape. Urmeaza.

Recomandat
Lasă Un Comentariu