Principal » general » O cale ușoară afară (sau sus) pentru Windows Mobile

O cale ușoară afară (sau sus) pentru Windows Mobile

general : O cale ușoară afară (sau sus) pentru Windows Mobile

Windows Mobile a fost mult timp recunoscut ca un puternic sistem de operare mobil. Din păcate, nu pare că tipii de la Microsoft și-au dat seama destul de devreme că puterea brută nu este tot ce există pentru un dispozitiv mobileOS. Apple Mac OSx, sistemul de operare Google Android și, mai recent, sistemul de operare Palm's Web, cu recunoștința că au primit în mod constant, arată că, dincolo de putere, utilizatorul final dorește o interfață elegantă și ușor de utilizat.

Fapt: WinMo așa cum a fost de ani de zile este departe de a fi ușor de utilizat. Microsoft a făcut o încercare lame pentru îmbunătățirea UI WinMo cu versiunea 6.5. Dar nu pare să taie mustarul. Și nu este încă disponibilă pe niciun dispozitiv. Deci, adepții WinMo nu au altă soluție decât să sperie (și probabil și să se roage) că WinMo 7 va fi într-adevăr diferit.

Totuși, pare să existe o cale ușoară și logică pentru transformarea WinMo în plăcerea utilizatorilor.

Soluția inițială produsă de HTC de a face produsele lor WinMo ușor de utilizat a fost un pâine prăjită de utilizatorii și recenzenții WinMo. Dublu TouchFlo 3D, este elegant, optimizat la atingere, și face treaba.

Stânga: standby standard WinMo; Dreapta: standby standard TouchFlo 3D
Oare Microsoft ar lua în considerare opțiunea de a plăti HTC pentru a integra complet TouchFlo 3D în sistemul WinMo? Acest lucru nu ar trebui să fie dificil, văzând cât de departe a trecut HTC în implementarea acestei crăpări pe tortul WinMo.

Pentru mulți utilizatori actuali WinMo, TouchFlo 3D este unul dintre motivele cheie pentru care experiența lor mobilă este mult mai ușoară. Și distracție.

Dacă Microsoft are sau nu calea pe care am recomandat-o, un lucru este sigur, indiferent de interfața pe care o implementează Microsoft pentru WinMo va fi întotdeauna judecată de cât de bine funcționează împotriva TouchFlo 3D.

De asemenea, citiți: Telefon mobil, Internet și copii: Sfaturi pentru părinți
Recomandat
Lasă Un Comentariu