Principal » general » Amazon Tablet: Este puțin probabil să concureze cu iPad

Amazon Tablet: Este puțin probabil să concureze cu iPad

general : Amazon Tablet: Este puțin probabil să concureze cu iPad

Nu mai este vestea că Amazon va lansa în curând o tabletă Android cu costuri reduse (numită Amazon Kindle). Ei bine, cred că toți trebuie să vedem ce are de oferit înainte de a începe să ne bucurăm de ea. Din ceea ce am citit până acum despre acest lucru, nu este atât de mult un dispozitiv care merită mărturii mari de la mine. Potrivit lui MG SIEGLER, care a pus mâna pe el la unitatea de verificare a verificării designului Amazon (timp de aproximativ o oră), următoarele caracteristici pot fi anticipate pe dispozitiv:

  1. Acesta va fi un tablet de 7 "cu ecran tactil multi-touch cu două degete (nu cu 10 degete ca iPad).
  2. Amenajarea Amazonului nu va avea camera.
  3. Acesta nu va arăta cazul Google Android Market; nici o aplicație Google nu va veni cu ea. Piața Android a companiei Android a înlocuit piața Google Android.
  4. Nu va exista un buton fizic pe suprafața dispozitivului.
  5. Dispozitivul este în primul rând centrat pe serviciile Amazon (cred că). Magazinul de conținut Amazon este preinstalat și "la doar un clic distanță". Playerul muzical va fi playerul Cloud Amazon, iar playerul filmului va fi playerul video Amazon Instant.
  6. O caracteristică importantă pe care cred că ar putea să o atragă pe utilizatori (în special pe clienții Amazonului) pe acest dispozitiv este că vine cu un abonament gratuit la Amazon Prime.
  7. Memorie internă de 6 GB.
  8. Se va arata foarte mult ca playbook-ul.

Amazon Prime este un program de aderare care vă oferă familiei dvs. și familiei dvs. un transport rapid nelimitat, cum ar fi GRATUIT de două zile de transport maritim și de o zi de transport maritim pentru 3, 99 dolari pe articol pentru toate achizițiile eligibile pentru o taxă anuală de membru de 79 dolari. Membrii Amazon Prime se pot bucura de clipuri video instantanee: streaming nelimitat, comercial, instantaneu de mii de filme și emisiuni TV prin Amazon Instant Video, fără costuri suplimentare.

Întrebarea pe care o am pentru Amazon cu privire la "abonamentul prim" gratuit este că dacă un cumpărător are deja un abonament Prime? Vor rambursa banii sau ce?

De asemenea, citește: marți blues: accesul la jonglerie la internet

Potrivit unor surse de încredere, Kindle Amazon va costa 250 de dolari.

MG Siegler descrie ceea ce a văzut:

Interfața este tot Amazon și Kindle. Este negru, albastru închis și o grămadă de portocaliu. Ecranul principal este un carusel care arată ca Cover Flow în iTunes, care afișează tot conținutul de pe dispozitiv. Acestea includ cărți, aplicații, filme etc. Sub caruselul principal este un doc pentru a fixa articolele dvs. preferate într-un loc ușor accesibil. Când rotiți dispozitivul în poziție orizontală, docul dispare sub rampă.

Deasupra docului este bara de stare (timp, baterie etc.) și acest lucru se dublează ca o tavă de notificare. Când aplicațiile au actualizări sau când sunt pregătite abonamente noi, acestea apar aici. Bara de sus afișează "Kindle-ul tău de nume" și apoi numărul de notificări pe care le ai în portocaliu strălucitor. Arată destul de frumos.

Cu toate acestea, din ceea ce am citit și auzit până acum, Amazon nu intenționează să concureze cu Apple cu introducerea acestui Kindle special (poate fi versiunea de 10 "ar putea). Amazon Kindle va concura puternic împotriva lui Barnes și Nobles Nook Color.

Nici o fotografie a acestui dispozitiv nu a scurs încă. Se preconizează că va atinge piața până în noiembrie.

Deci, ce credeți voi despre acest dispozitiv? Merită o listă de dorințe?

Recomandat
Lasă Un Comentariu