Principal » general » Sunt eu recomandarea cu încredere Windowsphone deasupra altui sistem de operare?

Sunt eu recomandarea cu încredere Windowsphone deasupra altui sistem de operare?

general : Sunt eu recomandarea cu încredere Windowsphone deasupra altui sistem de operare?

În ultimele zile, o mulțime de tweet-uri pe Twitter s-au revoltat în jurul HTC HD7 pe care îl revizuiesc în prezent și pe sistemul de operare Windows Mobile 7 pe care rulează.

Iată o scurtă descriere a unora dintre cele mai recente tweet-uri ale mele:

Când vine vorba de multimedia, # NokiaN8 este greu de învins. Muzică și aparat de fotografiat de pe # HD7 nu au o șansă!

De fapt, este greu să fii impresionat de muzică și cameră de pe cele mai multe alte telefoane odată ce ai folosit # NokiaN8. Foarte greu.

Tastatura pe HTC HD7 este bună, dar mănâncă atât de mult din ecran! Probabil de ce și ei bine.

Toată lumea care a văzut interfața de utilizator #Windowsphone a iubit-o. Oricum, toată lumea apreciază simplitatea. Uncluttered este cuvântul.

Folosind # WP7, se simte destul de dureros să se întoarcă la orice altceva, fie ea #iOS, #Android, #Symbian, #Bada sau #WebOS.

Am fost un fan #WindowsMobile pentru versatilitatea lui. #Windowsphone a făcut un fan din mine din cauza simplității și eleganței sale. Lume nebună!

Cine vrea # # NokiaN900 pentru doar N55, 000? Holla. Mă duc să-mi aduc un #Windowsphone.

În cele din urmă, cineva ma întrebat: " @mobilitynigeria Îți recomandăm cu încredere #Windowsphone deasupra altui sistem de operare?

Frumusețea lipsei de a fi loialistă sau fanboy pentru orice sistem de operare mobil este că pot vedea pro și contra unei platforme mai clar decât majoritatea pot - și pot vorbi despre ambele părți ale platformei în aceeași respirație. Nu contează cât de multe caracteristici ale unui sistem de operare sau dispozitiv sunt interesant, nu închid ochii la defectele și neajunsurile sale. Nu trăiesc în paradisul unui prost.

De asemenea, citiți: Aviz: Windows 10 Mobile nu profitabile ca iOS, ci o mișcare inteligentă

Nu există nici un dispozitiv pentru dispozitive mobile și OS. Nevoile oamenilor pe timp diferă. Din ceea ce văd astăzi de pe piața smartphone-urilor, avem o mulțime de sisteme OS cu diferite puncte forte și puncte slabe. Nu se poate spune pe bună dreptate că sunt superior celorlalți. Ceea ce avem sunt dispozitivele și platformele care sunt superioare într-un singur mod și care sunt acceptabile, bune sau hohote în altele. Ratele de aspect diferă, dar asta e cam imaginea.

Dacă doriți un sistem de operare care face totul (chiar dacă nu le face întotdeauna bine sau arata atrăgătoare), știi unde să te uiți. Dacă doriți un sistem de operare cu o legiune de aplicații la vârful degetelor, știți unde să căutați. Dacă ceea ce urmează este deschiderea, există și un sistem de operare pentru asta. Dacă doriți o mesagerie strânsă, integrarea în rețele sociale și integrarea mesageriei instant, există un sistem de operare pentru asta.

Veți găsi cele de mai sus în diferite nuanțe, și dacă veți căuta ceea ce satisface nevoile dvs., veți face bine. Deci, înapoi la Windowsphone și întrebarea că am fost întrebat.

Răspunsul meu: Nu. Recomand cu încredere interfața de utilizator Windowsphone de mai sus. Alte aspecte ale Windowsphone lipsesc.

Aici este recomandarea mea pentru Windowsphone 7

Dacă ceea ce stimulează hormonii este o interfață de utilizator care este simplă, curată, dulce, curată și elegantă pe un sistem de operare care își face grija de butterul neted (și puteți trăi cu celelalte limitări ale sistemului de operare), atunci Windowsphone 7 este secundar . Deocamdata.

Apropo, dacă nu sunteți deja, urmați @mobilityblog pe Twitter.

Citeste si: BlackBerry KEY2 LE Specificatii: Este aceasta o licitatie Key2?
Recomandat
Lasă Un Comentariu