Principal » general » Toate Amber anunță sponsorizarea de la Research In Motion pentru Mobile Web West Africa 2012

Toate Amber anunță sponsorizarea de la Research In Motion pentru Mobile Web West Africa 2012

general : Toate Amber anunță sponsorizarea de la Research In Motion pentru Mobile Web West Africa 2012

(Lagos, Nigeria) - 11 aprilie 2012: Întreaga companie Amber, organizatorul evenimentelor premier legate de mobil în Africa, a anunțat astăzi că Research In Motion (RIM), compania din spatele soluției BlackBerry®, sponsorizează o zi a dezvoltatorului de aplicații 24 aprilie, în cadrul conferinței Mobile Web West Africa 2012, care are loc în perioada 25-26 aprilie 2012 la hotelul de 5 stele Oriental din Lagos, Nigeria.

Ziua dezvoltatorilor de aplicații BlackBerry va contribui la promovarea dezvoltării și generării de bani pentru aplicațiile locale din regiune. Până la 20 de dezvoltatori vor participa la conferința de trei zile și o oportunitate de a participa la un concurs de dezvoltatori cu premii de la smartphone-uri BlackBerry® la o excursie la următoarea conferință BlackBerry® Developer în Europa în februarie 2013. Detalii complete concursul poate fi găsit la adresa: //www.mobilewestafrica.com/wp/app-competition. Pentru mai multe informații despre Ziua dezvoltatorului de aplicații BlackBerry, vizitați //www.mobilewestafrica.com/wp/app-developer-day.

Seria de conferințe Mobile Web Africa își propune să sprijine dezvoltarea sectorului mobil din Africa Subsahariană, obiectiv comun al RIM și All Amber. Mobile Web Africa de Vest se întoarce la Lagos după evenimentul său de vindecare din 2011. Sponsorizarea RIM a conferinței de mare succes Mobile Web Africa este o ilustrare a angajamentului companiei față de industria de telefonie mobilă din regiune.

Waldi Wepener, director regional, Africa de Est, Centrală și de Vest, RIM, a comentat: "RIM are plăcerea de a colabora cu Mobile Web West Africa pentru a sprijini evoluția ecosistemului mobil din această regiune. În calitate de furnizor important de smartphone-uri în Nigeria, acest eveniment oferă o mare oportunitate de a colabora cu cei mai talentați dezvoltatori de telefoane mobile din Africa de Vest și de a le sprijini cu idei noi și informații despre dezvoltarea platformei BlackBerry.

Citeste si: Box Oferind utilizatorilor Android 50GB de stocare

Matthew Dawes, directorul general al All Amber, a adăugat: "A avea sprijinul unei organizații ca RIM este o ilustrare a importanței acestei conferințe și a oportunității de care dispun dezvoltatorii din această regiune. Pe întreg continentul, aplicația web și aplicațiile mobile ajută la crearea de noi oportunități pentru dezvoltatori și oferă divertisment sau instrumente pentru ca oamenii să fie productivi, eficienți și conectați. RIM a pus într-adevăr o miză în ceea ce privește angajamentul față de Nigeria. "

Recomandat
Lasă Un Comentariu