Principal » general » Airtel dezvăluie Clubul 10, pachet nou pentru tineretul nigerian

Airtel dezvăluie Clubul 10, pachet nou pentru tineretul nigerian

general : Airtel dezvăluie Clubul 10, pachet nou pentru tineretul nigerian

Lagos, Nigeria; 13 octombrie 2011: În conformitate cu viziunea sa corporativă de a crea soluții de telecomunicații inovatoare, interesante, relevante și accesibile, liderul operatorului mobil, Airtel a introdus un pachet special pentru tineretul nigerian.

Noul pachet, Airtel Club 10, va permite tinerilor din Nigeria, precum și tinerilor să-și creeze propriile cluburi de 10 membri și să comunice în mod liber prin voce, SMS-uri și date la rate foarte accesibile.

Airtel Club 10 va permite tinerilor și tinerilor să se conecteze la nouă persoane care pot fi prieteni apropiați, colegi de școală și membri ai familiei la o rată atractivă de 10kobo pe secundă; trimiteți SMS-uri la N1 pe SMS și beneficiați de o ofertă de oferte gratuite incluzive, inclusiv descărcare gratuită de muzică, pachet de date, ton de apel în inel apelant (CRBT) și jocuri.

Vorbind despre noua ofertă, directorul executiv și directorul executiv al Airtel Nigeria, Deepak Srivastava, a declarat că Airtel Club 10 este o ofertă foarte diferită și germană care va revoluționa în continuare industria telecomunicațiilor din Nigeria, oferind tinerilor nigerieni puterea și libertatea de a bucurați-vă de pachetele inovatoare de telecomunicații la prețurile prietenoase de buzunar

El a spus că, după lansarea ofertelor de telecomunicații de mare succes, cum ar fi 2Good, Big Family și 2SIMs, a fost nevoie să se proiecteze un pachet exclusiv și interesant care să răspundă nevoilor, cerințelor și aspirațiilor tineretului nigerian.

"Airtel Club 10 este rezultatul unei cercetări minuțioase. Înțelegem că tinerii din Nigeria sunt moderni, sociali, muncitori și inovativi. Așadar, am creat un pachet care să răspundă tuturor nevoilor lor fără un impact negativ asupra buzunarelor.

De asemenea, citiți: ONU publică Indexul Cybersecurity Global

"Cu Club 10, este distractiv tot drumul, pe măsură ce tinerii nigerieni pot acum să construiască o rețea largă de prieteni, să se bucure de accesul gratuit la date și să beneficieze de o gamă largă de servicii cu valoare adăugată gratuită", a declarat Srivastava.

Clienții existenți se pot abona la pachetul Airtel Club 10 prin apelarea * 101 #. Clienții non-airtel se așteaptă să cumpere și să înregistreze SIM-urile lor și apoi să formeze * 101 # pentru a se conecta la pachet. Pentru a înregistra prieteni, colegi de școală și asociați, clienții sunt așteptați să formeze * 101 * 2 * numărul de telefon #.

În pachetul Club 10, clienții pot efectua apeluri la numerele înregistrate de 10k / sec; apelurile către alte clase de servicii din rețea sunt facturate la 20k / sec, în timp ce apelurile către alte rețele sunt facturate la 30k / sec. Cu toate acestea, clienții vor fi facturați 60k / sec pentru primul minut.

Pentru serviciul de mesaje scurte, SMS-urile grupului clienților sunt facturate la N1; alte SMS-uri on-net sunt facturate la N3 și SMS-uri off-net la N5. Datele gratuite de 10 MB valabile pentru o săptămână după utilizarea N200 în decurs de o săptămână. Apelurile gratuite la intervale de noapte pe internet se aplică între orele 12:30 și 04:30.

Recomandat
Lasă Un Comentariu