Principal » general » Airtel, Standard Chartered și MasterCard - a lansat prima carte virtuală mondială pe telefonul mobil

Airtel, Standard Chartered și MasterCard - a lansat prima carte virtuală mondială pe telefonul mobil

general : Airtel, Standard Chartered și MasterCard - a lansat prima carte virtuală mondială pe telefonul mobil
  • Parteneriatul tripartit semnalează alinierea de către jucători de comerț electronic în fața creșterii așteptate a comerțului mobil
  • Milioane de consumatori din Africa pot acum să depășească metodele de plată convenționale și să beneficieze de o mai mare integrare a plăților on-line
  • Soluție de plată compatibilă cu toate telefoanele mobile care funcționează
    sisteme, pentru ușurința de utilizare și pe baza unui număr de tranzacție unic
    susținută de măsuri de control pentru sporirea securității

Nairobi, Kenya, 14 septembrie 2011 - Airtel Africa, Standard Chartered Bank și MasterCard Worldwide au anunțat astăzi lansarea comercială a primei cărți virtuale din lume care operează pe un portofel mobil legat de oferta de telefonie mobilă Airtel - banii Airtel. În timp ce inițial a fost lansat în Kenya, acest produs va fi în curând disponibil în toată Africa.

Produsul de comerț mobil, inovatoare, cunoscut sub numele de "PayOnline", va oferi consumatorilor din întreaga continentă o mai mare incluziune financiară în sectorul global de comerț electronic. Clienții înregistrați Airtel vor putea face achiziții online de pe orice site unde este acceptată MasterCard. Cardul de cumpărături cu o singură utilizare va fi disponibil inițial în Kenya pentru achiziții efectuate de pe site-uri web non-kenyene. A doua fază a programului va vedea lansarea produsului online pe piețele Airtel.

Parteneriatul tripartit semnalează realizările crescânde ale jucătorilor din sectorul e-commerce cu privire la creșterea preconizată a plăților mobile și a plăților de carduri fără contact în următorul deceniu. Pătrunderea consumatorilor de către Airtel în Africa, susținută de expertiza de structurare financiară și de reglementare de către Standard Chartered Bank, combinată cu acceptarea globală a MasterCard, va oferi consumatorului un produs convingător rapid, sigur și convenabil.

De asemenea, citiți: Ferrari LaFerrari deschisă este neagră și frumoasă

Baza unică a produsului a furnizat consumatorului un proces de plată simplu, dar sigur, lipsit de procese complexe de reconciliere și integrare asociate cu alte tranzacții online. Tranzacția online simplificată va urma acest proces; Clienții Airtel vor putea solicita un număr de card virtual o singură dată cu valoarea achiziției. Platforma de servicii bancare Airtel va genera un număr special de 16 cifre care să permită finalizarea tranzacției. La terminarea tranzacției, se va trimite un mesaj de confirmare telefonului destinatarului.

Vorbitorii de la ceremonia de lansare din Nairobi, Kenya, au fost unanimi în analiza puterii telefonului mobil în conducerea și conturarea relațiilor cu clienții prin soluții inovatoare de plată în alianță cu partenerii bancari.

A comentat N Arjun, șeful Proiectului și ofițerul pentru transformare, Airtel Africa: "Modificările socio-economice susținute în Africa în ultimul deceniu au demonstrat că continentul are capacitatea de a schimba sistemele convenționale și de a adopta inovații pe platforme precum telefonul mobil. La Airtel Africa, considerăm că furnizarea de soluții inovatoare și relevante care să răspundă provocărilor zilnice ale consumatorilor joacă un rol important în consolidarea economiei unei țări prin intermediul comunicării și al comerțului mobil ".

El a adăugat: "Lansarea Airtel Money și ofertele ulterioare în cadrul Serviciilor Plăți, Transfer de bani, top-uri și Mobile Banking reprezintă dovada angajamentului nostru în transformarea inovațiilor în dezvoltarea economică durabilă".

Daniel Monehin, directorul MasterCard pentru Africa de Est și de Vest și insulele Oceanului Indian, a declarat că "lumea conectată se micșorează rapid, pe măsură ce oamenii se îndreaptă către telefoane mobile pentru a se conecta cu prietenii și a face cumpărături în mișcare. Am văzut că oamenii doresc mai multe opțiuni pentru a face plățile mai ușoare și mai convenabile, motiv pentru care ne-am alăturat mâinilor cu Airtel și Standered Chartered Bank pentru a ajuta la ușurarea vieții oamenilor cu acest nou produs inovator ".

De asemenea, citiți: Nokia introduce X Family pe piața nigeriană

"Împuternicirea financiară a cetățenilor din Kenya este o experiență plină de satisfacții, nu numai pentru consumatorii înșiși, ci pentru diversele instituții și comercianți care sunt implicați în acest proces. MasterCard așteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu Standard Chartered Bank și airtel pentru a continua să promoveze avantajele plăților electronice și să accelereze deplasarea numerarului și cecurilor în Kenya ", adaugă el.

Comentând numele lui Standard Chartered, Kariuki Ngari, directorul executiv Kenya și Head Cluster, Banking Consumer Banking din Africa de Est, "Ca o bancă internațională cu cea mai mare importanță în Africa, căutăm mereu modalități de a aduce clienților noștri soluții financiare inovatoare în conformitate cu marca noastră promit: Aici pentru totdeauna. Am fost în Kenya de 100 de ani și am fost întotdeauna în fruntea introducerii de noi produse și servicii pe piață. Soluția PayOnline este o modalitate unică de a ne asigura că clienții noștri pot tranzacționa pentru prima dată în lumea digitală fără a avea nevoie de un card de credit sau de a folosi cardul de debit fizic.

"Airtel PayOnline va permite mai multor consumatori kenyeni să se conecteze la piața mondială prin intermediul telefoanelor mobile, indiferent unde se află în lume".

Oportunitatea globală pentru plăți mobile este în creștere. Potrivit companiei de cercetare a pieței IE, achizițiile globale de telefonie mobilă vor ajunge la 224, 4 miliarde de dolari până în 2014. În cea mai recentă prognoză a plăților globale mobile IEMR, firma de cercetare consideră că această creștere a achizițiilor de mărfuri va urmări îndeaproape creșterea globală a plăților mobile la nivel global.

Soluția PayOnline este compatibilă cu toate telefoanele mobile și sistemele de operare printr-o actualizare configurată de la serviciul de relații cu clienții Airtel. În mod similar, cei trei parteneri au instituit o serie de controale de securitate pentru a asigura tranzacții de probitate și siguranță.

De asemenea, citiți: Specificații Moto C Plus și prețul telefonului
Recomandat
Lasă Un Comentariu