Principal » general » Airtel introduce o ofertă de familie mare pentru clienții postpaid

Airtel introduce o ofertă de familie mare pentru clienții postpaid

general : Airtel introduce o ofertă de familie mare pentru clienții postpaid

Lagos, Nigeria; 1 august 2011: Furnizorul de servicii de telecomunicații, Airtel Nigeria și-a extins Marea ofertă de familie pentru clienții postpaid și persoanele fizice de înaltă rețea în timp ce se deplasează pentru a permite mai multor nigerieni să acceseze soluții inovatoare de telecomunicații la rate foarte accesibile.

Compania declară că extinderea ofertei de prețuri pentru familii mari către utilizatorii postpaid este un indiciu al angajamentelor sale de a conduce accesibilitatea și inovația în toate segmentele de clienți pe care le servește.

În cadrul noului plan tarifar, clienții postpaid din rețeaua Airtel vor putea efectua apeluri on-net cu o rată redusă de 15k pe secundă și apeluri off-net la 30k / sec după plata 60k pentru primele 30 de minute ale lunii.

De asemenea, clienții Airtel se vor bucura de avantajele apelării destinațiilor internaționale cum ar fi UK (fixe), SUA, Canada, China și India la 20K / sec după plata 60K / sec pentru primele 30 de minute ale lunii către aceleași destinații.

Beneficiile suplimentare ale noului plan includ 20 de bonusuri SMS (Serviciul de mesaje scurte) lunar. SMS-ul gratuit se aplică numerelor din cadrul rețelei Airtel. O altă valoare adăugată a noii oferte tarifare este tarifele SMS atractive. Planul tarifar SMS cuprinzător pentru portofel include N5 pentru Airtel pentru Airtel SMS, N10 pentru SMS către alte rețele și N15 pentru SMS către locații internaționale.

Vorbind despre noua ofertă, directorul executiv și directorul executiv al companiei Airtel Nigeria, Deepak Srivastava, a declarat că extinderea ofertei clienților postpaid este o demonstrație suplimentară a determinării companiei de a oferi nigerienilor o valoare reală mai tangibilă și de a oferi mai multe persoane în întreaga țară să comuniceți liber ca o familie mare.

De asemenea, citiți: BLU Studio Energy: un smartphone Android de 179 USD cu o durată de viață de 4 zile

El a adăugat că noul serviciu este în concordanță cu planul bine articulat al Airtel de a furniza soluții de telecomunicații inovatoare, la prețuri accesibile, relevante și bazate pe valori din țară.

Srivastava a spus: "Cu extinderea pachetului Airtel Big Family, am oferit clienților noștri beneficiile comunicării libere cu toată familia, relațiile și prietenii lor care se află la Airtel, la prețuri accesibile".

Clienții care plătesc în avans clienții care doresc să se conecteze la pachet sunt așteptați să primească numărul 131, în timp ce clienții noi vor avea nevoie de linii furnizate la punctele de contact ale clienților Airtel din toată țara.

Recomandat
Lasă Un Comentariu