Principal » general » Africa, cea mai inovatoare și progresivă conferință mobilă pentru a debuta în Lagos, Nigeria, în februarie 2011

Africa, cea mai inovatoare și progresivă conferință mobilă pentru a debuta în Lagos, Nigeria, în februarie 2011

general : Africa, cea mai inovatoare și progresivă conferință mobilă pentru a debuta în Lagos, Nigeria, în februarie 2011

Actorii mobili care se vor reuni pentru versiunea din Africa de Vest a celui mai inovativ și progresiv eveniment de pe continent, promite conferința de a schimba direcția viitoare de utilizare a datelor și servicii în regiune

(LONDRA) 13 decembrie 2010 - toată chihlimbarul, o companie cu sediul în Regatul Unit, care se înființează rapid ca organizator principal al evenimentelor interactive și de discuții în Africa, a lansat astăzi informații oficiale privind organizarea Mobile Web West Africa, o treime dintr-o serie de evenimente care se concentrează pe valorificarea internetului și a aplicațiilor pe dispozitivele mobile de pe continent.

Organizarea Mobile Web West Africa, care va avea loc la Lagos pe 2 și 3 februarie 2011, se dezvoltă într-un ritm extrem de rapid. Evenimentul deja a confirmat vorbitori și susținători din partea acestor organizații de vârf: Google, Fundația World Wide Web, W3C, Storm 360, InMobi, Mobilitatea Nigeria, Fontera și Actul de echilibrare. Nivelul de progres înseamnă că organizatorii sunt extrem de încrezători că evenimentul se va potrivi cu înălțimile evenimentelor anterioare, unde 81% dintre participanți le-au calificat drept "mai bine" sau "mult mai bine" decât orice alt eveniment la care au participat.

directorul general de chihlimbar, Matthew Dawes, a comentat: "Totul este potrivit pentru ca acest lucru să fie un eveniment cu adevărat excepțional. Toată lumea cu care am vorbit a fost foarte pozitivă cu privire la acest eveniment care vine în Nigeria, cea mai mare piață de telefonie din Africa. Toate componentele există pentru ca Mobile Web West Africa să contribuie în mod serios atât la direcția viitoare de utilizare a datelor și servicii, cât și la extinderea ecosistemului mobil. Nu mă îndoiesc că acesta este exact momentul și locul potrivit pentru acest eveniment. "

De asemenea, citiți: De ce banda Glo 700 MHz LTE nu este un lucru rău

Agenda de la eveniment oferă participanților o gamă completă a domeniilor tematice vitale - de la perspectivele globale globale la crearea unei noi generații de antreprenori pentru a utiliza mobilul pentru schimbarea socială, pentru a monetiza oportunitatea care există. Agenda va fi îmbunătățită și mai mult de formatul mesei rotunde Interactive Table Table, care este unic pentru toate evenimentele chihlimbar și care sporește în mod considerabil participanții în timpul zilei și beneficiile pentru decolare.

Au fost puse în aplicare mai multe măsuri speciale pentru a asigura reprezentarea pe scară largă a ecosistemului în cadrul delegației la eveniment, care să includă:

  • În ciuda unei capacități limitate la locul de desfășurare, biletele subvenționate sunt disponibile pentru companiile start-up, antreprenori, dezvoltatori, organizații de dezvoltare și cadre universitare.
  • O sesiune de microfon deschis, care va permite oricărui participant să ia podiumul și să livreze 5 minute de material din orice perspectivă în legătură cu dezvoltarea sectorului.
  • Versiunea din Africa de Vest a unei competiții globale de aplicații mobile - AppCircus - care permite dezvoltatorilor locali de telefonie mobilă să demonstreze cele mai recente aplicații către delegație

Datorită formatului interactiv de mese rotunde, participarea la eveniment este limitată, iar oricine este interesat de participare este puternic încurajat să-și rezerve locul acum înainte ca emisiunea să fie complet rezervată. Pentru a vă rezerva spațiul online, vizitați: www.mobilewestafrica.com sau sunați la +44 (0) 1376 521 170.


A lua legatura:
Andrew Mowbray
Director de comunicații
toate chihlimbarul
+44 (0) 1376 521 170
[email protected]

Despre toate chihlimbarul
All Amber (www.allamber.co.uk) este o companie de conferințe din Marea Britanie, condusă de Managing Director Matthew Dawes, care conduce o inițiativă care se axează pe dezvoltarea webului mobil în Africa prin organizarea unei serii de conferințe pe această temă. Conferințele reunesc principalele părți interesate în ecosistemul mobil african, liderii de opinie din întreaga lume, precum și viitoarele vedete ale industriei prin oferirea de locuri subvenționate start-up-urilor și dezvoltatorilor. Combinația dintre aceste trei grupuri de indivizi creează o atmosferă superbă care permite învățarea, facilitează crearea de relații și permite împărtășirea experiențelor cu scopul de a permite exploatarea cu adevărat a potențialului internetului mobil și al aplicațiilor mobile.

De asemenea, citiți: Specificațiile Gionee S10 Lite și prețul

Toate evenimentele Amber sunt inovatoare și progresive în natura lor și utilizează cele mai bune locuri, cu agende bine reglate și un format interactiv de mese rotunde, care le diferențiază de liniile tradiționale de stil de scaune. Toate acestea contribuie la faptul că participanții se bucură de o experiență fantastică "de-a-zi" și de rezultate și rețele în mod semnificativ îmbunătățite. Până în prezent, 81% dintre participanții la toate evenimentele de chihlimbar spun că sunt "mai buni" sau "mult mai buni" decât orice altă conferință la care au participat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu