Principal » general » Internet accesibil (mobil) și rolul guvernului

Internet accesibil (mobil) și rolul guvernului

general : Internet accesibil (mobil) și rolul guvernului

Recent, în numeroase discuții despre MobilityNigeria, a existat multă agitație pentru operatorii de telefonie mobilă să scadă costul serviciilor lor de internet mobil. aici este un extras dintr-o publicație, CyberSchuulNews, care abordează o parte critică a problemei.

Cineva a trimis prin e-mail următoarele:

CyberschuulNews,

Vă rog să discutați acest lucru.

Întotdeauna m-am întrebat de ce plătim atât de mult pentru accesul la internet în această parte a lumii și nu par să fiu altfel decât din motive de întreținere. În opinia dvs., de ce credeți că lățimea de bandă este foarte costisitoare în Africa, spre deosebire de economiile dezvoltate în care accesul la internet este gratuit?

Kenneth

CyberSchuulNews este o publicație electronică produsă de profesioniști de lungă durată în industria de telecomunicații din Nigeria, The CyberSchuul Executive. Iată răspunsul dat dintr-o perspectivă informată:

Aspectul liber pe care nu îl știm, dar putem vorbi despre prețul accesibil.

Ceea ce știm este că, atunci când guvernele apreciază nevoia de lățime de bandă, fac investiții critice la nivelul coloanei vertebrale, făcând astfel în cele din urmă costul scăzut față de oamenii lor foarte scăzut și uneori prezentați ca și cum ar fi liberi. Nimic nu este gratuit, cineva plătește factura, iar costul lățimii de bandă ca resursă este același în întreaga lume.

Dacă muncitorii și stagiarii dvs. intră în biroul dvs. și folosesc internetul gratuit timp de un an, este posibil ca aceștia să spună că internetul este gratuit și ar trebui să fie gratuit. Ei spun că pentru că recunoașteți că ar trebui să fie așa și plătiți facturile fără ca ei să știe. Acesta este modul în care funcționează afacerea.

Guvernele bune se desfășoară și în mod similar.

În economiile în curs de dezvoltare, guvernele, în general, nu recunosc nevoia de lățime de bandă așa cum apreciază nevoia de orez și cartofi. Este datoria profesioniștilor activi de pretutindeni să aducă educație și presiune asupra guvernelor lor, astfel încât liderii să înțeleagă nevoia și să facă investițiile critice la punctele și nivelurile adecvate. Dar nu uitați că și în aceste țări forțele corupției și foametei reprezintă, de asemenea, o problemă îngrijorătoare pentru toată lumea chiar și în clasa profesională. Chiar și cei ai Pro în guvern nu participă foarte bine la această problemă, cât de mult mai puțin politicieni de bază.

Știați că toate jocurile murdare pe care colegii noștri le plasează în primele zile de internet din Nigeria. Ați văzut ce a făcut NITEL în timpul mandatului omului de vânătoare pentru a împiedica accesul întregii omeniri la resursă? S-ar putea să nu îl vedeți pentru că nu ați fost în intervalul de tragere.

Deci, Ken, este modul în care guvernul subvenționează resursele critice de la vârf, ceea ce o face să pară liberă sau altfel utilizatorilor.

Mai presus de toate, adăugați toate celelalte probleme normale: energia, corupția și capacitatea umană etc. și începeți să vedeți enormitatea problemelor implicate.

Atunci când președintele Obama a pus 7, 4 miliarde de dolari în accesul în bandă largă, acesta a fost ceea ce făcea - stimulând industria. El nu a stabilit companiile de telecomunicații cu banii, ci a sprijinit pe cei existenți și pe cei emergenți pentru a face afaceri ieftin. În cele din urmă se ajunge la utilizatorul final pentru lipsa de bani.

În alte condiții, președintele ar folosi banii pentru a înființa companii guvernamentale și a înființa o cursă pentru toată lumea. La sfârșitul zilei, problema persistă.

Este ușor pentru unele guverne să aprecieze necesitatea de a subvenționa pelerinajul oamenilor în Ierusalim și Mecca decât să vadă despre accesul la internet în bandă largă. Acesta este adevărul clar.

Sursa: CyberSchuulNews

De asemenea, citiți: Opera Mini și actualizarea Mobile pentru Symbian Anna și Belle

Opinia mea

Putem hărțui toți operatorii care ne plac, dar până când guvernul nostru nu își îndeplinește responsabilitățile, nu ne vom bucura mult timp de serviciile de internet gratuite accesibile pe scară largă, ca să nu mai vorbim, în Nigeria.

Adevărul este că acești operatori scot deja apă din piatră, deoarece fac lucrurile să funcționeze într-o țară în care nu funcționează nimic (din punct de vedere al infrastructurii).

Contribuții vă rog.

Recomandat
Lasă Un Comentariu