Principal » general » Aerizați Explorer: Gestionați fișierele și folderele de pe telefonul dvs. smartphone Windows Phone

Aerizați Explorer: Gestionați fișierele și folderele de pe telefonul dvs. smartphone Windows Phone

general : Aerizați Explorer: Gestionați fișierele și folderele de pe telefonul dvs. smartphone Windows Phone

Ai citit acest drept. Un manager de fișiere. Ați cerut gestionarea fișierelor pe Windows Phone 8; ai inteles.

Aerize Explorer este o aplicație utilitară vă permite să gestionați fișierele și folderele de pe dispozitiv și de stocare externă. Puteți tăia, copia și lipi fișierele. Puteți să mutați, să ștergeți și să redenumiți atât fișierele, cât și dosarele. Există și o funcție de căutare pentru a vă ajuta să găsiți fișierele. Aplicația vă permite, de asemenea, să permiteți partajarea fișierelor și dosarelor oricărei aplicații care acceptă fișiere ca obiectiv de distribuire. De asemenea, puteți partaja fișiere cu alte dispozitive prin NFC, Bluetooth, e-mail și alte suporturi media.

Puteți verifica proprietățile fișierelor, precum și fișierele deschise care au aplicații asociate instalate.

Am instalat Aerize Explorer pe Big Red timp de aproximativ o săptămână, iar utilizarea lui a fost plăcută și fără complicații. Dacă doriți să aveți acces complet pentru a vă gestiona fișierele și folderele de pe telefonul dvs. smartphone Windows Phone, nu puteți merge în neregulă cu Aerize Explorer. Foarte recomandat.

Descărcați: Aerizați Explorer

Recomandat
Lasă Un Comentariu