Principal » general » Raportul AdMob: iPhone, Symbian sunt Top Mobile Smartphone-uri Web

Raportul AdMob: iPhone, Symbian sunt Top Mobile Smartphone-uri Web

general : Raportul AdMob: iPhone, Symbian sunt Top Mobile Smartphone-uri Web

Se pare că acesta este un sezon al rapoartelor din lumea telefoniei mobile și de această dată are legătură cu utilizarea web a rețelelor mobile.

Sistemul de operare iPhone și Symbian se află în topul ambalajului atunci când vine vorba de utilizarea web-ului mobil pe smartphone-uri, cel puțin în măsura în care statisticile AdMob utilizează serviciul său. IPhone-ul are 40%, în timp ce Symbian are 34%. combinate, aceste două sisteme de operare mobile au 74% din piața web mobilă. Între timp, Android și webOS absoarbă treptat.

În plus, raportul arată că în Africa, Symbian rulează complet cu o cotă de piață de 93% a utilizării mobilei mobile, urmată de iPhone cu 4%, WinMo 2% și BlackBerry 1%.

Descărcați aici o copie PDF a raportului AdMob.

Recomandat
Lasă Un Comentariu