Principal » general » Dependență de dispozitive mobile și de rețele sociale;

Dependență de dispozitive mobile și de rețele sociale;

general : Dependență de dispozitive mobile și de rețele sociale;

Dispozitivele mobile, rețelele sociale și alte tehnologii noi media devin o parte integrantă a zilei și ne-au ajutat, fără nici o mică măsură, în creșterea productivității, conectarea cu familia și prietenii, precum și îmbunătățirea cunoștințelor noastre.

Majoritatea dintre noi deținem și folosim diferite dispozitive mobile și, deopotrivă, aparțin rețelelor sociale, poate că am devenit atât de obișnuiți cu acest lucru încât este posibil să nu fi observat partea negativă a tuturor acestor aspecte.

Ați încercat vreodată să stați departe de orice rețea socială timp de câteva ore, fără să vă simțiți nevoiți să vedeți ce se întâmplă? Cum te-ai simțit când ți-ai pierdut telefonul inteligent numai pentru ca tu să-l localizezi câteva ore mai târziu? Puteți face unele cercetări online și pentru tine tendința în creștere a dependenței mobile.

Atâta timp cât ne-am dori să ne lepădăm, mai mulți oameni devin dependenți de dispozitivele lor mobile, precum și de rețelele sociale. Dacă li se refuză accesul la oricare dintre acestea, va fi o problemă gravă pentru ei. Am prieteni care nu pot sa faca cu smartphone-urile lor BlackBerry, altii trebuie sa "Facebook" sau tweet-uri de zi cu zi.

Dacă toate dispozitivele dvs. mobile au fost scoase de la dvs. timp de o săptămână, fără acces la internet, ați rămâne sane în acea perioadă? Gândurile și comentariile dvs. sunt binevenite

Recomandat
Lasă Un Comentariu