Principal » general » Actorul Joseph Benjamin vexes Mister Stilul de mobilitate

Actorul Joseph Benjamin vexes Mister Stilul de mobilitate

general : Actorul Joseph Benjamin vexes Mister Stilul de mobilitate

Prietenul meu, Chuks mi-a scris mai devreme următoarele:

Vorbește ca @Mister_Mobility. Lol >>> Actorul Joseph Benjamin împărtășește Anunțul Anului An Nou! //www.lailasblog.com/2014/01/read-actor-joseph-benjamins-new-year.html via @LailasBlog

- Udegbunam Chukwudi (@UdegbunamChuks) 2 ianuarie 2014

Când am văzut tweet-ul, m-am întrebat cum ar putea fi faptul că Joseph a spus ca mine, așa că am urmat link-ul pentru a vedea. Ca mine, Joseph Benjamin este terminat de lucru gratuit. Bunătatea lui a fost profitată dincolo de limite. Am dublat verificarea "anunțului" pe alte site-uri de știri și pare valabilă. Pare. Oricum, iată o parte a anunțului său:

Te rog nu-mi cere să fac lucruri pro bono pentru tine, organizația / revista / ziarul tău / etc, decât dacă îți dorești să fii dezamăgit personal. Am plătit facturi serioase ca și ceilalți, așa că dacă vrei să angajezi serviciile mele, putem vorbi, dar altfel, nici măcar nu te gândi să mă apropii de mine - timpul pentru mine să-mi pompez CV-ul cu fiorul trecător de a fi un bun samaritent se termină dacă nu plătiți pentru el. Repet peste!

Îmi plac oamenii care iau o poziție nepopulară și își prind gâtul pe baza principiilor. În ceea ce mă privește, nu se poate continua să funcționeze așa cum mulți nigerieni doresc să o conducă. Mulți doresc să faceți lucruri gratis, în timp ce aceștia colectează și cheltuiesc din salariile proprii. Mulți alți vă doresc să faceți lucruri și să-i urmăriți pentru banii dvs. în următoarele șase (6) luni.

Am terminat cu astfel de lucruri. Sună-mă ce vrei să mă suni. De acum înainte, este "Bani pentru mână; înapoi pentru pământ ". Poate că ar trebui să iau legătura cu Joseph pentru a forma o asociație în jurul acestei campanii. În plus, suntem amândoi băieți buni. * Se întoarce pe cal negru și călătoresc din oraș *

De asemenea, citiți: Samsung Galaxy S2 Review

Mulțumesc, Chuks!

Recomandat
Lasă Un Comentariu