Principal » general » 7 noi gadget-uri noi pentru a vă ajuta la următoarea călătorie

7 noi gadget-uri noi pentru a vă ajuta la următoarea călătorie

general : 7 noi gadget-uri noi pentru a vă ajuta la următoarea călătorie

Călătoriile sunt uimitoare. Vei vedea lumea și vei experimenta culturi noi. Puteți încerca alimente pe care nu le-ați auzit niciodată înainte, întâlniți oameni pe care nici măcar nu ați știut că ați existat și întâlniți locuri noi care vă vor respira.

Dar călătoriile nu sunt distractive și jocuri. De fapt, cu siguranță vine cu provocările sale. Fie că sunteți ascuns în colțul aeroportului, încercând să vă încărcați telefonul, pierdut de conducere pe o stradă îngustă din Paris sau încercând să găsiți apă potabilă proaspătă pe o excursie de camping în Colorado Rockies, gadgeturile și tehnologia pot fi grația ta de economisire. Cu noile tehnologii de astăzi, puteți remedia toate aceste situații și multe altele. Nu contează unde te duci. Să ne uităm la 7 gadget-uri noi, care vă vor ajuta în mod extraordinar în următoarea excursie.

  1. Telefon prin satelit

Aceste telefoane au fost făcute pentru oamenii care au ieșit din rețea. Un telefon prin satelit se conectează la o rețea de sateliți puternici în spațiu, deci funcționează chiar și în cele mai îndepărtate locuri. Marinari care călătoresc prin ocean folosesc telefoane prin satelit. Alpinistii folosesc telefoane prin satelit. Și, bineînțeles, forțele armate le folosesc tot timpul. Aceste telefoane sunt făcute pentru a fi utilizate departe de casă. Obțineți unul online și vedeți cum vă poate conecta la lume chiar și atunci când trăiți în zona sălbatică.

  1. Sistemul video mobil

Asta e pentru copii. Puneți acest obiect gadget uimitor pe spatele scaunelor din față și nu veți auzi cumva acești copii pentru întreaga mașină. Sistemul video mobil nu numai că permite copiilor să vizioneze filmele preferate sau emisiunile TV, dar le permite și să se joace jocuri sau să le conecteze la cititoare de carduri sau alte dispozitive USB. Dacă doriți ca întreaga familie să se alăture, atașarea dispozitivului la sistemul de sunet al mașinii este ușoară.

  1. Router wireless pentru mașină
Citiți, de asemenea: Cinemagraph 101: Creați animații cool pe telefon

Nu vă urăști când vă aflați într-o excursie și nu aveți internetul? S-ar putea să aveți conexiune GPS cu unitatea GPS, dar ar fi bine să vă puteți verifica e-mailul sau să vedeți cum jocul se joacă în timp ce vă aflați pe bancheta din spate blocată într-un blocaj de trafic.

Acum există un router wireless pentru mașină. Acest gadget uimitor vă oferă internetul chiar și atunci când vă aflați pe drum, iar conexiunea este mult mai puternică decât orice smartphone. Este minunat pentru călătorii pe șosea, călătorii cu trenul și autobuzul și excursii în care nu sunteți sigur că va exista internet la destinație.

  1. Portabil Umidificator

O mulțime de oameni jură pe umidificatoarele lor. Ei au nevoie de ele în fiecare seară când dorm, pentru a-și păstra căile aeriene curate și refăcute. Un bun umidificator poate chiar să șteargă răceli și alte gunoaie de gripă. Când călătoriți, lugging-ul umidificatorului dvs. uriaș, de obicei, nu este o opțiune. Acum puteți lua un umidificator portabil cu dumneavoastră în călătorii. Se duce chiar pe partea de sus a oricărei sticle de apă cu dimensiuni medii și este suficient de mic pentru a se potrivi în geantă sau geantă. Umpleți o sticlă de plastic cu apă curată, puneți umidificatorul pe partea de sus, conectați-l într-o conexiune USB și sunteți bine să mergeți!

  1. Dispozitiv de încărcare pentru laptop

Nu-l urăsc când nu-ți poți încărca telefonul sau laptopul? S-ar putea să așteptați la aeroport sau să vă alocați timp înainte de o întâlnire sau un interviu. Oriunde vă aflați, nu există niciodată o stație de încărcare atunci când aveți nevoie de una. Păi, acum poți purta încărcătoarele cu tine. Această nouă pungă de laptop are unități de încărcare pentru laptop, smartphone și alte dispozitive conectate direct înăuntru. Încărcați în timp ce conduceți, mergeți sau călătoriți în transportul public!

  1. SteriPEN
De asemenea, citiți: Snapspeed primește o actualizare mare pentru Android și iOS

Acest lucru pentru alpiniști și excursioniști, dar și pentru cei care călătoresc în locuri îndepărtate unde apa ar putea să nu fie consumată. SteriPEN utilizează un flux de raze ultraviolete pentru a curăța aproape orice tip de apă. Nu vă îngrijorați mai mult să vă faceți rău pe traseul dvs. digestiv slab. SteriPEN va scăpa de germeni și vă va da apă potabilă curată în câteva minute. Tot ce aveți nevoie este dispozitivul și câteva baterii AA și sunteți pregătit să mergeți.

  1. Sleep Căști

În cele din urmă, nu ar fi frumos să poți să regăsești lumea cu niște melodii minunate și să te culci fără să ai niște căști de plastic grele, care îți vor arunca în cap? Aveți posibilitatea să aveți un somn moale și plăcut în timp ce ascultați în continuare melodiile preferate cu căștile de repaus. Aceste căști sunt fără fir și se încadrează într-o bandă de bandă confortabilă, simțită că puteți purta în jurul capului. Pur și simplu potriviți banda de fixare în jurul urechilor și puneți-vă capul în jos. Nici nu vei observa că ai căști!

Recomandat
Lasă Un Comentariu