Principal » general » 5 cele mai bune aplicații Android pe care nu le veți găsi în Magazin Google Play

5 cele mai bune aplicații Android pe care nu le veți găsi în Magazin Google Play

general : 5 cele mai bune aplicații Android pe care nu le veți găsi în Magazin Google Play

Magazinul Google Play este un loc minunat pentru a găsi aproape orice aplicație pentru orice pe telefonul dvs. mobil. Fără a ține cont de natura sursă deschisă a Android și de modul în care lucrurile se pot sărăci uneori, există încă aplicații foarte bune pe care nu le veți găsi în Magazin Google Play. Acest lucru este cauzat de natura aplicației sau poate căderi cu Google și dezvoltatorul, mai jos este o listă a unor aplicații bune pe care nu le veți găsi în Magazin:

  1. Tubemate: Dacă vă place să descărcați videoclipuri YouTube, atunci Tubemate ar trebui să fie parley dumneavoastră. Această aplicație aici este, fără îndoială, cea mai bună aplicație pentru capturarea videoclipurilor YouTube. Adu-l pe Tubemate aici.
  2. Showbox: ShowBox-ul este unul extraordinar, un lucru necesar pentru iubitorii de film. Ia ShowBox aici.
  3. Tastatura Kii: De la început, această aplicație de tastatură a câștigat inima mea. Descoperirea echilibrului perfect între tastarea și rotirea prin robinet. Nu se poate spune cu adevărat ce sa întâmplat cu dezvoltatorul și cu Google și el a încetat să lucreze la aplicație. Luați cea mai recentă apk aici.
  4. Lucky Patcher: Există multe de spus despre această aplicație, este o aplicație multifuncțională care trebuie să aibă aplicații pentru utilizatorii rădăcinați de Android. Creditul mare îi revine dezvoltatorului pentru adăugarea de funcții noi aproape zilnic. Luați cea mai recentă versiune aici.
  5. Blocaj de anunțuri fără anunțuri : aceasta este o altă aplicație rădăcină care blochează practic anunțurile de pe Android. Cea mai recentă apk poate fi găsită aici.

Dacă am pierdut pe nimeni, sunați în secțiunea de comentarii

Recomandat
Lasă Un Comentariu