Principal » general » 4G nu există încă

4G nu există încă

general : 4G nu există încă

Scuzați-mă, dar 4G nu există - a fost inventat de presă și de oameni cu puțină cunoaștere a lumii mobile și a standardelor utilizate.

Apelarea LTE 4G este pur și simplu înșelătoare și contribuie la mutarea atenției de la posibilitățile create de banda largă mobilă și până la o cursă tehnologică, cu nimic altceva decât numărul G care decide dacă este ceva bun sau rău.

Sursa: LTE nu 4G - Strand

Strandul nu este singur în asta. Aici se afirmă în continuare că 4G nu există, indiferent dacă vorbim despre LTE sau WiMax:

Hakan Eriksson, șeful departamentului de tehnologie din Stockholm, echipat cu echipamente de telecomunicații Ericsson, nu are mare grijă de WiMAX. Nici măcar nu se gândește la asta ca la o tehnologie wireless de 4G reală - deși este corect, deoarece ITU nu a stabilit încă standardul, nu există tehnologii reale 4G .

Sursa: WiMAX nu este cu adevărat 4G: Ericsson CTO

CTO-ul Ericsson a părut părtinitoare față de afirmația LTE ca fiind 4G - de înțeles, considerând că compania sa a investit în această tehnologie. Înțelegător, dar greșit la fel.

Obișnuiții de la MobilityNigeria aici își vor aminti propriul articol intitulat
LTE - Dincolo de HSDPA / HSUPA în care am afirmat că " ... LTE este mai mult un upgrade sau o îmbunătățire a tehnologiei 3G în același mod în care EDGE este o îmbunătățire a tehnologiei 2G .. "

Ca atare, HTC EVO 4G nu este într-adevăr un dispozitiv 4G. Dar cui ii pasa? Puterea dezinformării.

Recomandat
Lasă Un Comentariu