Principal » general » 4G "Bandă largă" la 400kbps?

4G "Bandă largă" la 400kbps?

general : 4G "Bandă largă" la 400kbps?

Urăsc să scriu despre astfel de lucruri, dar, de asemenea, mă simt confuz în cazul în care publicitatea falsă este folosită pentru a atrage clienții numai pentru a le oferi un serviciu care este cu mult sub ceea ce a fost anunțat.

Serviciile 3.5G oferă un maxim teoretic de 3.6mbps sau 7.2mbps, în funcție de capacitatea instalată a operatorului de rețea. Folosind un serviciu de 3.5G de la MTN sau Glo, de exemplu, puteți experimenta peste 1, 8mbps în timpul orelor libere ale zilei și vă puteți bucura de viteze confortabile de 200-600kbps în alte perioade. Desigur, știm că se înrăutățește uneori.

Ideea este că, cu serviciile 3.5G existente, vitezele pe care le experimentăm nu sunt limitate de operator. Factori precum congestia și condițiile meteorologice pot afecta vitezele pe care le experimentăm, dar nu există nici un capac deliberat.

De aceea mă simt confundat cu planurile de serviciu ale Swift Networks și am constatat că pe serviciul de internet de bandă largă 4G WiMax abonații par să se limiteze la viteze maxime de 400kbps, 512kbps, 768kbps și 1mbps, în funcție de planurile pe care le opteaza pentru. Cum spune Dayo: Care este semnificația asta?

WiMax ar trebui să furnizeze 3-6Mbps în jos (cu exploziile de peste 10Mbps)

De ce să faceți publicitate serviciilor dvs. ca 4G dacă majoritatea abonaților vor fi împiedicați să vă confruntați cu ceva aproape de viteze 4G adevărate?

Deși nu există limite de date privind planurile de serviciu, cineva trebuie să le spună că 400kbps, 512kbps, 768kbps și 1mbps nu sunt viteze 4G . Doamne, nu au nici măcar viteze de 3.5G.

Nu am nici o carne de vită împotriva lui 4G, WiMax sau Swift, dar căutând 4G ca o campanie de marketing atunci când abonații primesc nu au nici o șansă să vină vreodată cu viteze de 4G sunete înșelătoare pentru mine. Îmi pare rău, nu mă musc.

Citiți, de asemenea: Iată cum puteți șterge datele aplicațiilor iPhone

PS: Înainte de a publica această piesă, am trimis prin e-mail rețelele Swift pentru a solicita clarificări cu privire la planurile lor acum patru (4) zile. Intenția mea nu este niciodată să influențez negativ asupra milioanelor de investiții ale cuiva din Naira, deci îmi iau durerile să cer informații. Până la data, însă, nu am primit un răspuns. Ca atare, am procedat la publicarea acestui articol.

Iată e-mailul cu anteturi incluse:

de la Yomi Adegboye
ora expeditorului Trimis la 20:45 (GMT + 01: 00). Ora actuală: 19:00. ?
la [email protected]
cc [email protected]
data 5 februarie 2011 20:45
subiectul Swift 4G
trimis de yomiadegboye.com

Salut,

Mi sa oferit recent o broșură publicitară despre serviciile companiei 4G. Broșura sa referit la site-ul dvs., unde am verificat diferitele planuri. Am observat că abonații se limitează la viteze maxime de 400kbps, 512kbps, 768kbps și 1mbps, în funcție de planurile pe care le optează.

WiMax ar trebui să furnizeze 3 - 6Mbps în jos (cu exploziile de peste 10Mbps). Mă întreb de ce un serviciu care este anunțat ca 4G limitează abonații într-un mod care să asigure că nu vor experimenta viteze 4G.

Poate că un caz de informații de pe site este depășit?

Aștept cu nerăbdare să ne auzim.

Salutari,

Yomi Adegboye
Editor / șef-șef, MobilityNigeria.com
Managing Director, Alireta.com

Am reacționat prea mult și am făcut un munte dintr-un deal? Sunt doar eu? Deoarece oamenii buni de la Swift nu au avut timp să clarifice problemele, există cineva pe aici care folosește sau a folosit serviciul Swift 4G și ne poate spune într-adevăr dacă planurile sunt atât de limitate în viteză maximă, așa cum sunt publicate pe site-ul lor?

Să auzim de la dvs., astfel încât abonații interesați pot face alegeri inteligente.

Recomandat
Lasă Un Comentariu