Principal » general » 4 lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți un telefon mobil

4 lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți un telefon mobil

general : 4 lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți un telefon mobil

Cu atât de multe telefoane mobile diferite de pe piață, poate fi o sarcină descurajantă selectând ce dispozitiv să cumpărați pentru utilizarea dvs. Iată câteva sfaturi:

1. Afișare și dimensiune
De cât de mare este nevoie de un afișaj? Dimensiunile telefoanelor moderne sunt, de obicei, direct proporționale cu dimensiunea ecranelor lor. Ce tip de sarcini doriți să efectuați cu telefonul? Veți avea nevoie de un ecran mare dacă intenționați să citiți documente sau să vizionați videoclipuri. Pentru videoclipuri, aveți nevoie de mai mult decât dimensiune. Aveți nevoie de un ecran ascuțit și clar.

2. Ce opțiuni de conectare?
Dacă aveți nevoie de internet în mișcare, nu acordați nimic care să nu aibă cel puțin 3G. Și dacă aveți nevoie de acces super-rapid, este necesar un telefon HSDPA / 3.5G.

Dacă vă așezați foarte mult în jurul hotspot-urilor, ar trebui să vă uitați la un dispozitiv cu un radio Wi-Fi. Nici un punct nu ignoră acele rețele WLAN de mare viteză din jurul tău!

În ceea ce privește conectivitatea locală, dacă transferați fișiere de la un dispozitiv la altul, este necesar un telefon cu conexiune Bluetooth și / sau USB.

3. Intrare text preferată
Dacă aveți nevoie să introduceți o cantitate destul de bună de text, aveți cu siguranță nevoie de un dispozitiv cu o tastatură QWERTY. Nu veți obține viteze de la laptop, dar este mult mai bine decât tastarea multiplă pe tastatura telefonică obișnuită.

Telefoanele touchscreen moderne au, de asemenea, opțiuni de tastatură foarte bune pe ecran. Puteți privi și în această direcție. Feriți-vă de amenințarea cu autocorectarea, sau puteți termina să scrieți un e-mail dezastruos.

4. Durata de viață a bateriei
În multe părți ale lumii și în anumite scenarii de lucru, performanța foarte bună a bateriei este importantă. Dacă este important pentru dvs., asigurați-vă că vă întrebați.

De asemenea, citiți: Cum se configurează controalele parentale pe Mac

Diverse
S-ar putea să aveți alte criterii pe care trebuie să le întrebați, în funcție de nevoile dvs. specifice. Rezumatul este că ar trebui să puneți întrebări înainte de a vă cheltui banii câștigați cu greu pe noul smartphone.

Toate cele bune! Distribuiți această postare cu rețeaua dvs. Mulțumiri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu