Principal » general » 3 motive pentru care nu putem aștepta pentru iPhone 6 și 6 Plus de la Etisalat

3 motive pentru care nu putem aștepta pentru iPhone 6 și 6 Plus de la Etisalat

general : 3 motive pentru care nu putem aștepta pentru iPhone 6 și 6 Plus de la Etisalat

Etisalat Nigeria a anunțat oficial că cele mai recente dispozitive ale Apple, iPhone 6 și iPhone 6 plus, vor fi disponibile în rețeaua sa începând cu 14 noiembrie 2014 și nu putem aștepta din următoarele motive:

O tehnologie uimitoare alimentată de o rețea de calitate :
Noul iPhone 6 și iPhone 6 plus sunt iPhone-urile cele mai atrăgătoare ale Apple vreodată. Ca întotdeauna, Apple a reușit să ofere mai multă putere, o estetică mai bună, camere îmbunătățite și software complet nou. Și ce modalitate mai bună de a vă bucura de aceste caracteristici în afara rețelei de calitate Etisalat.

Etisalat Easyblaze #DataThatWorks :
Cu toții suntem de acord că Easyblaze de la Etisalat este datele care funcționează! Navigarea pe internet și menținerea legăturii cu familia și prietenii vor fi mult mai distractive și super-rapide cu Easyblaze pe ecranul Retina HD de 5, 5 inci pe iPhone 6.

Suport pentru vânzări de către Etisalat Geek Force :
Fii sigur că vei primi cea mai bună asistență după vânzare atunci când ai nevoie de ea. În plus, vă puteți bucura de o garanție completă de un an pe iPhone 6 și pe iPhone 6 plus când ați achiziționat la Centrele de experiență Etisalat.

Deci, tu o ai! Cea mai bună opțiune de rețea pentru un astfel de dispozitiv revoluționar.

Pre-comandarea de vineri, 7 noiembrie 2014, la www.etisalat.com.ng/iphone6

Recomandat
Lasă Un Comentariu