Principal » auto general » Mazda CX-3 Mazda 2017 păstrează aspectul bun al predecesorilor săi

Mazda CX-3 Mazda 2017 păstrează aspectul bun al predecesorilor săi

auto general : Mazda CX-3 Mazda 2017 păstrează aspectul bun al predecesorilor săi

Modelul Mazda CX-3 din anul 2017 este unul dintre mașinile răcoroase care vor fi produse în acest an. Acest lucru nu este doar din cauza aspectului. Conform recenziilor, vehiculul păstrează punctele mari de vânzare ale modelelor anterioare: manipularea și prețul. De asemenea, arată destul de bine, deci utilizatorii vor fi cu siguranță încântați să încerce.

Mazda CX-3 este strâns legată de Mazda 2, care este vândută în SUA ca Toyota Yaris iA. Cu toate acestea, unii au evaluat modelul Mazda CX-3 ca versiune hatchback a unui mic sedan Mazda. În primul rând, vehiculul este modelat în stilul elegant al limbajului Kodo, cu forme curgătoare și stilul atletic din interior. Acesta este un stil de design care nu se regăsește în multe SUV-uri mici. Cu toate acestea, singurul lucru care ia ceva departe de designul general al acestei mașini noi este faptul că calibrele monocrome arată prea ieftin.

Acum, motorul nu este unul dintre cele mai puternice din lume, fiind un motor de 2, 0 litri inline-4 cu 146 cai putere si cuplu de 146 de kilograme. Cu toate acestea, acest lucru este suficient de bun pentru a face distractiv de conducere. De asemenea, rapoartele precizează că vehiculul are kilometraj bun de combustibil, suficient de bun pentru a compara cu Honda HR-V. În plus, sistemul disponibil de tracțiune integrală include funcții de predicție utile. Acestea ajută la rotirea roților vehiculului ori de câte ori au nevoie de mai multă putere, iar în unele cazuri acest lucru poate fi obținut din staționare.

Toate aceste caracteristici nu ar fi deosebit de importante dacă mașina se va zdrobi complet într-o coliziune. Astfel, modelul 2017 Mazda CX-3 a fost considerat un Top Safety Pick + pentru anul 2017. Această clasificare reflectă siguranța în caz de accident și demonstrează că vehiculul are caracteristici avansate de siguranță. De asemenea, Mazda a făcut o serie de elemente de siguranță activă pe vehicul. Acestea includ sistemul de control al vitezei de croazieră activ, avertizarea de ieșire a benzilor de rulare, farurile adaptive, frânarea automată de urgență și ștergătoarele sensibile la ploaie.

De asemenea, citiți: Sleek on a Budget: Elephone C1 Specifications & Price

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu