Principal » general » Memoria internă de 16 GB este insuficientă, chiar și în cazul depozitării în nor

Memoria internă de 16 GB este insuficientă, chiar și în cazul depozitării în nor

general : Memoria internă de 16 GB este insuficientă, chiar și în cazul depozitării în nor

Îmi place Xiaomi Mi 4 atât de mult încât în ​​cele din urmă mi-a făcut smartphone-ul principal. Catch a fost că acest model are numai spațiu de stocare intern de 16 GB - și nici un spațiu de stocare extensibil. Nu există slot pentru cartele microSD. M-am gândit că depozitul de nor ar putea rezolva problema, așa că pentru prima dată mi-am mutat toate lucrurile în cloud - clipuri video, muzică, imagini, documente și altele. Cu toate acestea, experiența mea este că la fiecare câteva zile, mă confrunt cu o problemă de stocare și trebuie să încep să caut ce să-mi șterg telefonul. Aruncați o privire la această captură de ecran:

După cum puteți vedea, am rămas doar 473 MB de stocare pe telefon. Nu există videoclipuri pe telefon, deoarece acestea sunt cele mai grele dispăruți spațiu. Îmi păstrez fișierele de muzică sincronizate între telefon și nor, astfel încât acestea există în ambele locații. Serviciul meu de nor, de asemenea, încarcă automat fotografiile aparatului foto. Continuă să șterg fișierele pentru a face mai mult spațiu. Și adesea mă întâlnesc într-un mesaj de eroare insuficient când descarcă fișiere sau actualizează aplicații. Asta se întâmplă săptămânal acum. La sfârșitul zilei, trebuie să decidă ce fișiere să ștergeți pentru a nu se epuiza spațiul de stocare este obositor.

Sunt sigur că mulți oameni vor găsi suficient spațiu de stocare de 16 GB. Pur și simplu nu mai funcționează pentru mine. Am depășit-o. Am folosit confortabil smartphone-uri cu memorie internă de 16 GB, dar numai cele care au un slot pentru cartele microSD. Goldie este un exemplu. Dar fără memorie extensibilă, 16 GB pe un dispozitiv este foarte insuficient pentru nevoile mele.

Recomandat
Lasă Un Comentariu