Principal » general » 10 Lucruri care îmi plac T-mobile G1

10 Lucruri care îmi plac T-mobile G1

general : 10 Lucruri care îmi plac T-mobile G1

În primul rând în rândul meu de comentarii G1 a fost propria mea listă de 10 Gripes despre T-mobile G1.

Iată lista de 10 lucruri pe care îmi place G1.

  1. Interfața cu utilizatorul . Atingeți, glisați și atingeți și cu o reacție care este rar întâlnită în dispozitivele touchscreen. Icoanele sunt și ele atractive, iar interfața utilizator este, în general, ușor de utilizat. M-am adaptat la UI-ul G1 în mai puțin de 10 minute. Nici un manual. Nici o pregătire anterioară.
  2. Manipularea datelor . Dacă aveți mai multe puncte de acces pentru configurarea GPRS / EDGE / 3G / HSDPA, G1 utilizează inteligent cel pentru SIM în prezent în telefon. Și totul făcut în spatele scenei și repede. Uimitor!
  3. Navigare pe internet. Browserul de pe G1 este rapid și își face treaba. Cpanel, WHM, bancare online, a gestionat tot ce am aruncat cu grație.
  4. Android Market. Nu știu de unde să încep cu piața Android, ci doar să spun: "Funcționează". Funcționează foarte bine. În plus, G1 vă anunță automat când sunt disponibile actualizări pentru orice aplicație pe care ați instalat-o de pe piață. Dulce.
  5. Ecran inițial personalizabil. Ecranul de start G1 este glorios. Puteți seta widget-uri pentru o serie de sarcini, contacte, comenzi rapide pentru aplicații, foldere și imagini de fundal.
  6. Integrarea cu serviciile Google. G1 se sincronizează cu Gmail, inclusiv contacte și înregistrări din calendar. Tot ce aveți nevoie este detaliile dvs. de conectare Gmail, iar G1 face restul. Există, de asemenea, un widget de căutare Google, precum și aplicațiile Youtube și GoogleTalk încorporate.
  7. Tastatura QWERTY roci! Acum, eu sunt tastatura domnului QWERTY pe telefonul mobil. Când spun că G1 QWERTY rocks, vreau să spun că, din experiența mea, este al doilea doar la cel de pe E90. Și asta este o secundă aproape.
  8. Notificări. Există o bară de notificare în partea de sus a ecranului, indiferent de meniul în care vă aflați. Puteți să-l trageți în jos pentru a vedea detaliile notificărilor dvs., apoi apăsați pentru a deschide elementul respectiv, de exemplu, e-mail nou, SMS nou, descărcare de succes etc.
  9. Încărcare USB. Conectați cablul USB și conectați-vă la PC, iar G1 își încarcă bateria.
  10. Multifunctional. Este multi-tasking condiced sus. Puteți rula mai multe aplicații, iar dacă cineva se închide din cauza lipsei de memorie, atunci când o lansați din nou, este restabilită la starea pe care ați lăsat-o ultima oară. Dacă întreruperea descărcării (de exemplu, deoarece conexiunea de date este întreruptă), atunci când telefonul se conectează, acesta reia descărcarea. Stai liniștit și relaxează-te.
De asemenea, citiți: Cum se creează spațiu pe hard disk pe Windows

Mai am revizuiri mai detaliate.

Trebuie să spun că mă bucur să folosesc G1. În ciuda limitărilor pe care HTC le-a impus acestui prim dispozitiv Android, acesta este un telefon care crește pe tine. A crescut pe mine. Acum, dacă numai un alt producător poate livra un dispozitiv QWERTY cu Android fără nici o limitare a HTC ...

În continuare: o galerie de imagini cu diferite interfețe pe G1.

Recomandat
Lasă Un Comentariu