Principal » general » 10 motive posibile pentru care mi-am pierdut telefonul

10 motive posibile pentru care mi-am pierdut telefonul

general : 10 motive posibile pentru care mi-am pierdut telefonul

Ai sunat, dar nu ți-am ales telefonul? Îmi pare foarte rău. Sper că înțelegeți că, uneori, nu este întotdeauna posibil sau potrivit să luați un telefon. Iată zece (10) lucruri valide pe care am putut să le fac atunci când ai sunat.

De ce mi-am pierdut telefonul

  1. Am dormit sau am avut un pui de somn. Știi, acea pauză de nebunie din lume pe care noi toți avem nevoie din când în când pentru a ne menține sanatatea. Da.
  2. Puteam conduce la acel moment și nu aveam un dispozitiv hands-free. Știți cât de periculos este să efectuați un apel telefonic în timp ce vă aflați pe autostradă. Sunt sigur că nu ați vrea ca eu sau un alt utilizator de drum nevinovat mort sau murdar.
  3. Am fost într-o întâlnire. Ar putea fi o întâlnire formală în care încercam să închei o înțelegere, așa că am bani în bancă pentru a-mi îndeplini obligațiile de zi cu zi. Sau ar putea fi o sesiune de consiliere. Dar altcineva mi-a ținut atenția în acel moment.
  4. Am fost într-un teatru văzând un film. Da; unii oameni se constituie într-o provocare și iau apeluri telefonice într-un cinematograf aglomerat. Dar ar fi nepoliticos și inconsiderat de mine să fac acest lucru. Și, da: filmele sunt esențiale pentru viață. Toate lucrările și nici un joc ...
  5. O masă. Știi, ca micul dejun, prânzul sau cina. Poate că aveam o masă la acea vreme.
  6. Poate că, când ai sunat, făceam niște încărcături grele în grădină sau duș. Nu toate aceste telefoane mobile sunt rezistente la apă în aceste zile, știți. Mina cu siguranță nu este.
  7. Poate că nu vroiam să vorbesc cu nimeni în acel moment. Poate că eram într-o stare proastă, după ce am pierdut bani sau o urmă cu un iubit.
  8. Am fost bolnav. Știți că oamenii se îmbolnăvesc și eu sunt oameni; dreapta? Este posibil chiar să fiu pe un pat de spital sau să fiu administrat una dintre aceste injecții oribile în momentul în care ai sunat.
  9. Știți că sunt adesea la televizor, la radio sau într-un studio care produce un videoclip sau care mă lovesc la calculatorul meu, producând o poveste sau un raport. Un apel telefonic este o distragere a atenției în timpul acestor sesiuni. Te rog purtați cu mine.
  10. În cele din urmă, ar putea fi faptul că am fost ocupat cu sex dulce, aburi în momentul în care ai sunat. Există posibilitatea ca tu să poți lua un telefon în timpul sexului, dar ar trebui să fie un sex foarte rău pentru mine să-ți iau chemarea. Și mă îndoiesc că vrei sex rău pentru mine.
De asemenea, citiți: Xiaomi Redmi 6 este înrădăcinat cu camerele îmbunătățite AI

Lista de mai sus nu este exhaustivă. Voiam doar să împărtășesc. Nu vă supărați. Viața se întâmplă în 100 de moduri diferite de la o zi la alta. Dacă sunați și nu aleg, dați-mi avantajul de îndoială și trimiteți-mi un mesaj sau sunați la o altă oră. Viața este prea scurtă ca să fumezi peste asta.

Inspirație

Recomandat
Lasă Un Comentariu