Principal » general » 10 Gripes despre T-mobile G1

10 Gripes despre T-mobile G1

general : 10 Gripes despre T-mobile G1

Am crezut că voi începe seria Android / G1 evidențiind lucrurile pe care nu le place despre G1. Este un mod bun de a păstra echilibrul, deoarece am sunat ca G1 (sau Android) este cel mai bun lucru care sa întâmplat cu telefoanele mobile de când ... .. cine știe?

Oricum, aici este lista mea de gripes despre Android-powered T-mobile G1:

  1. Durata de viață a bateriei . Durata de viață a bateriei este frustrant! G1 arde pur și simplu combustibilul ca o mașină de curse. Cu utilizare semi-intensivă, o încărcare completă durează abia 7 ore. Și asta e cu radiourile 3G, Wifi și GPS oprite. Dă-ți seama.
  2. Ecranul de fundal al tastaturii . Funcționează bine în întuneric, dar în lumina zilei, iluminarea albă a tastelor gri / argint înseamnă pur și simplu că nu puteți vedea caracterele de pe chei fără a fi nevoie să rotiți dispozitivul într-un unghi.
  3. Gestionarea multi-tasking și a aplicațiilor . G1 are multi-tasking, dar deoarece nu există nicio modalitate de a termina aplicațiile de către utilizator, depinde de dispozitiv pentru a determina ce aplicații care rulează în fundal să se închidă. Uneori, aceasta închide pur și simplu chiar cea pe care ați vrea să o lăsați să fie difuzată. Există cel puțin o aplicație terță parte care oferă această funcție.
  4. Nu există transfer de fișiere Bluetooth . Da; dar nu puteți trimite sau primi muzică, poze sau orice fișier pentru acest lucru prin Bluetooth. Bluetooth pe G1 există doar pentru audio. În nici un caz; acest lucru nu se întâmplă!
  5. Incapacitatea de a instala aplicații în memoria externă . Puteți instala aplicații numai în memoria încorporată. Instalați aplicații grele și epuizați cât mai curând spațiu.
  6. O galerie generală . Toate fișierele dvs. media - imagini și videoclipuri sunt prezentate sub o singură galerie generală. Da; există sub-dosare, dar nu într-un mod foarte elegant. din nou, aplicațiile terță parte oferă alternative
  7. Nu există manager de fișiere încorporat . Din nou, aplicații terțe părți la salvare aici!
  8. Nu este un vizualizator sau un editor încorporat în MS Office . Încă o dată, aplicațiile terță parte completează acest vid ...
De asemenea, citiți: Fotografii cu mâinile și cutii de fotografiat: Lenovo A6000

Err ... această listă conține 8 rahaturi; dreapta? Am incercat. Am mai vânat încă două pentru a completa lista, dar nu a venit cu nimic altceva.

Sus : " Zece lucruri care îmi plac despre G1!

PS: Ne cerem scuze tuturor celor care au prezentat comentarii la acest articol. Am fost în mijlocul upgrade-ului unui server și am pierdut comentariile. Vă rugăm să retrimiteți. Mulțumiri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu